Hesteland - Podcast om heste

Hesteland er en unik podcast, som er dedikeret til alle hestemennesker og deres ubrydelige bånd til deres firebenede venner. Denne spændende podcast fokuserer på alle aspekter af hesteverdenen, og tilbyder både erfarne ryttere og nybegyndere en sjov og lærerig oplevelse.

Fra sundhed og træning til staldarbejde og adfærd, Hesteland dækker alt, hvad du behøver at vide om dine elskede heste. Hver episode er fyldt med interessante og informative samtaler med eksperter inden for hesteverdenen, som giver dig indsigt og perspektiv på alle aspekter af hestehold og -ridning.

Værterne i Hesteland er passionerede hestefolk, som selv har mange års erfaring med heste. Deres passion for hesteverdenen skinner igennem i hver episode, og de er altid på udkig efter nye måder at dele deres kærlighed til heste på med deres lyttere.

Uanset om du er en ivrig konkurrence rytter eller en hobby rytter, så vil Hesteland have noget at tilbyde dig. Med deres brede vifte af emner og gæster, vil du altid finde inspiration og ny viden i hver episode.

Så hvis du er en hesteejer, der ønsker at blive klogere på dine elskede dyr, eller bare en person med en passion for heste, så er Hesteland podcasten for dig. Lyt til den og lad dig fordybe i hestenes verden.

Podcasten har i dag 21 episoder, hvor hver episode dækker et specifikt emne som f.eks. Om overtræning og overtro, Sexisme i ridesporten, Gør vi heste dummere end de er, med mere.

Episoder udgives om torsdagen.

Du kan finde den første episode her.

God lyttelyst til alle hestefans!

Af podcast24.dk - Udgivet 2023-04-13

opdateret af 2023-04-13