Nytt og trendy uge 1 - 2024 - Podcast24.dk!

Ugens nye og trendy er færdig, her er listen!

Brændt Barns Aske

OBS: Næste afsnit kommer til slut Januar, så husk at trykke 'Følg'En barndom fyldt med traumer og et voksenliv fyldt med dæmoner og ar på sjælen. Jibriil oplevede voldsomme svigt og vold i barndommen, men ingen greb ind. Også selvom han bogstavelig talt råbte til systemet. Brændt Barns Aske er en podcast, der tager lytteren med på en rejse tilbage til Jibriils barndom i et forsøg på at hjælpe ham af med den angst, der i dag plager ham.

Antal episoder: 4

Link til første afsnit

Link til seneste afsnit

Autisme på Hjernen

I podcasten Autisme på Hjernen sætter psykolog Ea Carøe og vært Laura Vilsgaard sammen med skiftende gæster fokus på relevante emner og personlige beretninger på autismefeltet fortalt af fagpersoner og private. Podcasten er en serie på 11 episoder og er produceret af Molis – en privat psykologisk praksis med speciale inden for autisme og ADHD.

Antal episoder: 4

Link til første afsnit

Link til seneste afsnit

Marcela 1989

Hør hele serien i DR LydMarcela 1989 er en anderledes true-crime serie, der fortæller historien om 17-årige Marcela Mieres, der en kold vinternat i 1989 blev myrdet i mørket af en stadig ukendt gerningsmand.Rune Mielonen Grassov og Marcela gik på samme gymnasium og både hendes liv og død havde personlig indvirkning på ham. Over fire episoder tager han tilbage til sin egen ungdom på Vestegnen i 1989, sammen med dem, der var der selv. Dem der var søstre, kærester eller venner med Marcela og i dag lever med dybe ar på sjælen efter tragedien. Efterladte for hvem livet fra den ene dag til den anden ændrede sig for evigt.Hvem var Marcela i de 17 år hun levede? Hvilke fodspor har hun afsat, i dem der var tæt på hende? Og hvilke minder står tilbage, her over tre årtier senere? Det får vi indblik i, i dette tidsbillede anno 1989.Produceret for DR af Filt Cph.

Antal episoder: 5

Link til første afsnit

Link til seneste afsnit

Kokainens vej

Intet ser så rent ud som en bane kokain. Men når en ung københavner hakker pulveret op på en tallerken, peger stregen af kokain tilbage på en blodig industri. Der bliver dyrket, solgt og taget mere kokain end nogensinde før. Politikens journalister opsøger det hvide pulvers vej fra koka-marken på en bjergside i Colombia til en lille lejlighed i København, hvor den ender i næsen på en ung mand. Serien er tilrettelagt og produceret af Regine Frederiksen og Frederik Gabrielsson.

Antal episoder: 4

Link til første afsnit

Link til seneste afsnit

Västgötapodden

Västgötapodden där fyra arbetskollegor för vidare en stark skaraborgsk humortradition och sprider den likt dynga över åkrarna. Roliga listor, kryddade historier och allmän idioti utlovas.Vi bjuder alltid på bra skit.Västgötapodden levereras av Andreas Magnusson, Peter Larsson, Oscar Jakobsson & Fredrik Dahl.

Antal episoder: 4

Link til første afsnit

Link til seneste afsnit

Kinderen van de Kerk

Tienduizenden vrouwen bevielen in het naoorlogse katholiek Vlaanderen waar niemand het mocht zien of weten.  Moeders werden gedwongen om hun kind af te staan door de Kerk. In de HLN podcast 'Kinderen van de Kerk' vertellen moeders en adoptiekinderen over hun trauma's en hun moeilijke zoektocht in een pijnlijk verleden, tot op de dag van vandaag.

Antal episoder: 3

Link til første afsnit

Link til seneste afsnit

Pferde Gut, Alles Gut.

Vielleicht kennt ihr uns schon von Instagram: Dort zeigt Mira (@miraaams) ihrenAlltag mit ihren 4 Dressurpferden im eigenen Stall. Josi ist nicht nur besteFreundin, sondern auch „the head of“ miraaams & unterstützt seit einigenJahren als Managerin im Back Office.Dressurtraining, Pferdemanagement & ganz viel Leidenschaft für den Reitsport.Das sind unsere Themen, die wir hier mit euch besprechen wollen! Wirgewähren euch exklusive Einblicke in das Training, sprechen über Erfolge undMisserfolge, Erfahrungen und Schlüsselmomente ganz unter dem Motte:Patience is key!Für mehr Insides checkt unsere Instagram Accounts:Mira: https://www.instagram.com/miraaams/Josi: https://www.instagram.com/xosephin/Pferde gut, alles gut: https://www.instagram.com/pferdegut.allesgutmy very interesting podcast Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Antal episoder: 4

Link til første afsnit

Link til seneste afsnit

Den Uendelige Musikhistorie

Anders Blichfeldt og en gæst tager dig med på en musikalsk rejse. Vi hører om milepæle, op og nedture, og om magiske musikalske øjeblikke. Vi hører også den musik der tales om. Forvent hyggelige samtaler, der får dine ører til at danse og sjælen til at synge!

Antal episoder: 5

Link til første afsnit

Link til seneste afsnit

Byggepladsen

Det vrimler med gode historier på landets byggepladser. Vi kender alle en håndværker, der kan fortæller den ene gode anekdote efter den anden fra sit arbejde. I Byggepladsen vil vi bringe fortællinger og personer frem i lyset til både håndværkere som Anders, og folk, der knap nok kan slå et søm I - som David. Lyt med hver mandag, når vi vender ugens anekdote fra byggepladsen, gætter med i øgenavnsquizzen - og ikke mindst, når David skal lære ikke at lyde som en idiot, når han skal imponere sin svigerfar med håndværkersprog. Husk, du kan sende os din egen anekdote eller et øgenavn fra din byggeplads. Det gør du ved at sende en besked til DenAndersNielsen eller DavidNMandel på instagram. Programmet er bragt af Airtox.Værter: Anders Nielsen & David MandelTilrettelægger: Nicolai Dupont og Simon AkselsenLyddesign: Frederik LudwigsRedaktør: Mads Møller Lauritsen.

Antal episoder: 2

Link til første afsnit

Link til seneste afsnit

Parade ved X

Velkommen til "Parade ved X" Podcast 🎙️Dybgående samtaler om alt, der vedrører ridesporten! Lyt med, når vi udforsker de fascinerende historier, mennesker og emner, der former denne unikke verden. Fra professionelle ryttere til trænere og eksperter deler vi inspiration, viden og lidenskab for ridesporten. Gør dig klar til at blive inspireret og informeret i hvert eneste afsnit!

Antal episoder: 2

Link til første afsnit

Link til seneste afsnit

Af Podcast24.dk - Udgivet 2024-01-05

opdateret af 2024-01-05