Nytt og trendy uge 10 - 2023 - Podcast24.dk!

Ugens nye og trendy er færdig, her er listen!

Bevidst Ubevidst

Velkommen til “Bevidst Ubevidst”. Lever du dit bedste liv - helt bevidst? Mød spirituel rådgiver og erhvervscoach Rikke Hertz, Hella Joof, skuespiller, instruktør, forfatter og foredragsholder og Mia Wagner,forretningskvinde, medstifter af Nordic Female Founders og tidligere løvinde i Løvens Hule, der på hver deres måde bruger bevidsthed til at skabe forandring i deres liv - både privat og professionelt. I fire afsnit deler de deres erfaringer med, hvordan du kan arbejde med at øge din bevidsthed og dermed blive mere modig, øge din energi og sætte og opnå dine mål.

Antal episoder: 4

Link til første afsnit

Link til seneste afsnit

DEN DØDE PIGE I LÆGEHUSET

En 8-årig pige er død. Gispende efter vejret, dør hun i armene på sin grædende far, mens de sidder på gulvet hos deres praktiserende læge.  I denne podcast serie undersøger Radio4s journalister, hvordan et barn kan dø hos lægen; et sted man forventer er det mest sikre sted at være, når sygdom truer.  Undervejs finder de tegn på, at der er begået fejl i behandlingen. Forældrenes bekymringer er tilsyneladende ikke blevet taget alvorligt nok, og lægehuset har skiftende forklaringer på, hvad der skete på dødsdagen alt efter hvilken myndighed, de forklarer sig til.  Tilrettelæggelse: Søren Mejer Jensen, Allan Christiansen og Jais Nørgaard Alstrøm Redaktør: Jon Hasselbalch Mikkelsen 

Antal episoder: 5

Link til første afsnit

Link til seneste afsnit

112 For Venskaber

Maria Jencel og Ida-Sophia vil gerne være venner. Hver uge lukker de dig - på sårbar, sjov og akavet vis - ind i et socialt eksperiment, hvor du kan følge et venskab blive til fra ingenting.Samtidig gør de deres bedste for at hjælpe dig, der lytter med, med dine venskabs-spørgsmål. Psykoterapeut og ekspert i relationer Marko Pogacar giver dig løbende et indblik i venskabets DNA. Dette er ‘112 For Venskaber’ - din venskabsambulance.

Antal episoder: 4

Link til første afsnit

Link til seneste afsnit

Copenhagen Narcos

Under falsk identitet styrer en sky bagmand den albanske mafia, der importerer store mængder kokain til Danmark og sender millioner af kroner retur til Albanien. Ved hjælp af hemmelige kilder, retsdokumenter og gennem fire portrætter fortæller B.T.s kriminalredaktion - flankeret af skuespiller Slavko Labovic - om den albanske mafia, de hemmelige identiteter, ombyggede smuglerbiler og et ekstremt professionelt netværk i hele Europa.

Antal episoder: 5

Link til første afsnit

Link til seneste afsnit

Væggene har ører

De seneste par måneder har Frederik Kulager og andre gode Zetland-kollegaer forsøgt at finde ud af, om den engang mest betroede mand i Danmark, tidligere chef for Forsvarets Efterretningstjeneste Lars Findsen, kan holde på statens dybeste hemmeligheder.Det handler om spioner, der udspionerer spioner, og om et opgør mellem landets mest magtfulde mennesker og journalister, der graver i noget, som andre viiirkelig ikke vil have, vi graver i.Hvis du har fulgt FE-sagen: Glæd dig til mere nyt. Hvis du står på for første gang: Velkommen til et af de vildeste spiondramaer i din levetid. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Antal episoder: 3

Link til første afsnit

Link til seneste afsnit

På flugt fra min stalker

Sanne er på flugt fra en stalker. Han ringer til hende flere tusind gange, banker på vinduerne på hendes arbejdsplads, opsøger hende derhjemme. Han efterlader sedler på hendes bil og sender intime videoer af Sanne til hendes familie og kolleger.Sanne har flere gange anmeldt stalkeren til politiet. Men gang på gang har hun følt sig ladt i stikken af de myndigheder, der skulle beskytte hende. Derfor har journalist Emil Eusebius besluttet at dykke ned i sagen.Det her er historien om at miste kontrollen over sit eget liv - og om et system, der ikke passer ordentlig på ofre for stalking.Tilmeld dig Podimo og lyt til resten af Sannes historie. Ny episode og bonusmateriale hver mandag.Prøv Podimo gratis i 30 dage: https://go.podimo.com/dk/stalkeroffplatform

Antal episoder: 3

Link til første afsnit

Link til seneste afsnit

Alt vi har er nu

Amalie på 21 år har en bucketlist. Hun har en masse ting, som hun gerne vil nå - for hun har før været forhindret af sygdom. For et par år siden fik Amalie transplanteret nye lunger. Hun fik en ny chance og har tænkt sig at udnytte den! Og det budskab - om at udnytte sin tid til det bedste - vil Amalie gerne dele. Derfor har hun allieret sig med en journalist, Amanda, som skal følge hende opfylde alle punkterne på bucketlisten. Men bedst som de er kommet i gang, mærker Amalie der er noget galt. Hendes vejrtrækning er blevet tungere. Og snart bliver historien en helt anden…Her kan du høre første afsnit af "Alt vi har er nu" - hør de resterende afsnit i ALLY. Du kan prøve ALLY-universet gratis i en måned. Start din prøveperiode på ally.dk eller find ALLY i din app store på din smartphone! Vi håber at se dig derinde.

Antal episoder: 2

Link til første afsnit

Link til seneste afsnit

Vi nørder vejledning

Podcast-serien har fokus på, hvad vejledning kan. Vi håber at vi kan inspirere jer og give jer viden, og samtidig også give et oplæg til faglige snakke rundt omkring på vejlederkontorerne i det ganske land.Deltagerne i vores podcast er alle vejledere og de har alle en masse på hjertet, når det drejer sig om vejledning.Så lyt med, når vi nørder vejledning.

Antal episoder: 2

Link til første afsnit

Link til seneste afsnit

Et drab i familien

I foråret 2021 bliver Elin skudt med et oversavet jagtgevær for øjnene af sine sønner udenfor deres barndomshjem. I denne serie fortæller Søren og Christian deres historie om en far, der ødelagde familien indefra og som de stadig frygter, selvom han er fængslet for mordet på deres elskede mor. Der bliver i gennemsnit begået et partnerdrab om måneden i Danmark. Produceret for DR af Gyldendal og MonoMono.

Antal episoder: 4

Link til første afsnit

Link til seneste afsnit

Klædt På

‘Klædt På’ er din månedlige podcast om tendenser, strømninger og insiderviden fra modens verden leveret af ELLE. Din vært er stylist og konsulent Mads Emil Grove Møller og sammen med velreflekterede og vidende gæster fra modebranchen vender de alt det som rør sig lige nu. Fra nyt til yt, op & ned og det der er hot eller not. Med andre ord tidens trends og -tendenser, popkulturen og dens indflydelse på moden og hvordan modehusene rejser sig fra de kriser, som også indimellem rammer dem. ’Klædt På’ hylder, hædrer og fejrer alt det, som vi elsker ved moden. Vært: Mads Emil Grove Møller Tilrettelæggelse, klip og produktion: Cecilie Wortziger Redaktør: Cecilie Ingdal Musik: Frej Levin

Antal episoder: 2

Link til første afsnit

Link til seneste afsnit

Af Podcast24.dk - Udgivet 2023-03-10

opdateret af 2023-03-10