Nytt og trendy uge 16 - 2023 - Podcast24.dk!

Ugens nye og trendy er færdig, her er listen!

Fuhlendorff i fængsel

Hvorfor straffer vi? Hvordan føles det at spærre folk inde? Og hvad gør fængslerne for, at de kriminelle kommer ud og bliver gode naboer? Følg Christians tur igennem fængselssystemet, når han med egen krop mærker, hvad der sker, fra dommen falder, til afsoningen er overstået.Han taler både med fængselsbetjente, kokken, præsten og direktøren, og får et særligt indblik i, hvad det vil sige at være indsat og ansat i et dansk fængsel.Klip og lyd: Aske Øland KjærgaardRedaktion: Podads og PrimetimeProduceret for kriminalforsorgen af Podads ApS og Primetime.

Antal episoder: 5

Link til første afsnit

Link til seneste afsnit

Echo Dox: Sidney Lee - min historie

Kom helt tæt på reality-stjernen Sidney Lee, når hans nærmeste for første gang frem og fortæller om Sidneys vej til berømmelse og om faldet fra tinderne. Podcast-serien går i fire afsnit bagom berømmelsen, bandanaen og den selvbrunede hud og fortæller historien om en mand, der oplevede store op- og nedture, en Peter Pan-figur, der aldrig ønskede at blive voksen.Fortællerstemmen i podcasten er genereret af kunstig intelligens baseret på Sidney Lees stemme. Hans familie er sikker på, han ville have elsket det. Sidneys genskabte stemme er baseret på gennemgribende research, udtalelser fra personer helt tæt på ham og Sidneys egne ord, fra da han levede. De første to afsnit af podcast-serien 'Sidney – min historie’ har premiere 11. april og episode tre og fire kommer d. 18. april. Se også TV-dokumentaren ’Sidney’ i 3 afsnit, der har premiere 11. april på TV 2 Play og TV 2 Echo. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Antal episoder: 5

Link til første afsnit

Link til seneste afsnit

På flugt fra min stalker

Sanne er på flugt fra en stalker. Han ringer til hende flere tusind gange, banker på vinduerne på hendes arbejdsplads, opsøger hende derhjemme. Han efterlader sedler på hendes bil og sender intime videoer af Sanne til hendes familie og kolleger.Sanne har flere gange anmeldt stalkeren til politiet. Men gang på gang har hun følt sig ladt i stikken af de myndigheder, der skulle beskytte hende. Derfor har journalist Emil Eusebius besluttet at dykke ned i sagen.Det her er historien om at miste kontrollen over sit eget liv - og om et system, der ikke passer ordentlig på ofre for stalking.Tilmeld dig Podimo og lyt til resten af Sannes historie. Ny episode og bonusmateriale hver mandag.Prøv Podimo gratis i 30 dage: https://go.podimo.com/dk/stalkeroffplatform

Antal episoder: 3

Link til første afsnit

Link til seneste afsnit

Bag om forbrydelsen

Bag om forbrydelsen er Nordjyskes ugentlige kriminalpodcast. Værter på podcasten er journalist Dan Grønbech og mangeårig kriminalreporter på Nordjyske Jesper Ramsing. De to giver dig detaljerne og historien bag de største og mest markante forbrydelser i Nordjylland. Aktuelle såvel som historiske. Om alt fra økonomiske forbrydelser til drab og organiseret kriminalitet. Uanset hvad går de altid helt tæt på de øjeblikke, hvor en gerning blev til en forbrydelse og et almindeligt menneske blev kriminel. 

Antal episoder: 5

Link til første afsnit

Link til seneste afsnit

Doctor No

Den delvist danskejede biotekvirksomhed Enochian BioSciences bliver i 2018 optaget på den prestigefyldte amerikanske Nasdaq-børs. Hjernen bag det hele er den tyrkisk-fødte Serhat Gumrukcu, der bliver præsenteret som læge, topforsker og som et geni, der skal revolutionere medicinalindustrien med behandlinger mod blandt andet HIV og kræft. Virksomheden har millioner fra de velhavende danske erhvervsmænd Karsten Ree, Ole Abildgaard og René Sindlev i ryggen, og aktiekursen har retning direkte mod stjernerne. Men der er et problem: Geniet Serhat Gumrukcu er hverken læge eller forsker, men derimod en tyrkisk tryllekunstner med kunstnernavnet Doctor No, og lige nu sidder han fængslet i USA anklaget for at have orkestreret et brutalt lejemord.Hvis du har nogle oplysninger, du gerne vil dele, kan du skrive til [email protected].

Antal episoder: 2

Link til første afsnit

Link til seneste afsnit

De voldsramte - og vejen videre

Du kan her høre 5 stærke podcast med forskellige voldsofre der fortæller om, hvordan oplevelserne har påvirket dem, og hvad de har gjort for at komme videre i livet.Dette materiale er produceret af Meyer Medier og støttet økonomisk af Offerfonden.

Antal episoder: 5

Link til første afsnit

Link til seneste afsnit

Vi nørder vejledning

Podcast-serien har fokus på, hvad vejledning kan. Vi håber at vi kan inspirere jer og give jer viden, og samtidig også give et oplæg til faglige snakke rundt omkring på vejlederkontorerne i det ganske land.Deltagerne i vores podcast er alle vejledere og de har alle en masse på hjertet, når det drejer sig om vejledning.Så lyt med, når vi nørder vejledning.

Antal episoder: 3

Link til første afsnit

Link til seneste afsnit

Et drab i familien

I foråret 2021 bliver Elin skudt med et oversavet jagtgevær for øjnene af sine sønner udenfor deres barndomshjem. I denne serie fortæller Søren og Christian deres historie om en far, der ødelagde familien indefra og som de stadig frygter, selvom han er fængslet for mordet på deres elskede mor. Der bliver i gennemsnit begået et partnerdrab om måneden i Danmark. Produceret for DR af Gyldendal og MonoMono.

Antal episoder: 4

Link til første afsnit

Link til seneste afsnit

Dybt Go' Nat DK

Et live-comedy-aktualitets-panel-show! Michael Schøt og Mikkel Klint Thorius har samlet et panel bestående af nogle af Danmarks sjoveste mennesker, til at diskutere og dyste i ugens aktuelle begivenheder, foran et live publikum på Comedy Zoo. Afsnittene udkommer sporadisk, men cirka en gang om måneden.

Antal episoder: 4

Link til første afsnit

Link til seneste afsnit

NAJNE-NUL

Najne-Nul er en platform til, og et community for, almindelige soldater. Med en komplet irrationel kærlighed til militær-gerningen generelt, og Firmaet specifikt, er programmet Najne-Nul et unikt og uafhængigt indblik i hvordan soldater-livet er fra soldatens perspektiv på tværs af generationer, værn, rang og funktioner.Din Gennemsnitlige Kampsoldat, (og Special-Operations-Statskundskaber), Seth Pedersen inviterer soldater, tidligere udsendte og forsvarsindustrien i studiet for at tale om de livsbekræftende personlige fortællinger, mondæne soldater-perspektiver og de legendariske historier, som dette særlige community indeholder.Soldat, Vært, Tilrettelægger & Producer: Seth PedersenRedaktør: Sarah Chheiber

Antal episoder: 4

Link til første afsnit

Link til seneste afsnit

Af Podcast24.dk - Udgivet 2023-04-21

opdateret af 2023-04-21