Nytt og trendy uge 19 - 2023 - Podcast24.dk!

Ugens nye og trendy er færdig, her er listen!

Fuhlendorff i fængsel

Hvorfor straffer vi? Hvordan føles det at spærre folk inde? Og hvad gør fængslerne for, at de kriminelle kommer ud og bliver gode naboer? Følg Christians tur igennem fængselssystemet, når han med egen krop mærker, hvad der sker, fra dommen falder, til afsoningen er overstået.Han taler både med fængselsbetjente, kokken, præsten og direktøren, og får et særligt indblik i, hvad det vil sige at være indsat og ansat i et dansk fængsel.Klip og lyd: Aske Øland KjærgaardRedaktion: Podads og PrimetimeProduceret for kriminalforsorgen af Podads ApS og Primetime.

Antal episoder: 5

Link til første afsnit

Link til seneste afsnit

Echo Dox: Sidney Lee - min historie

Kom helt tæt på reality-stjernen Sidney Lee, når hans nærmeste for første gang frem og fortæller om Sidneys vej til berømmelse og om faldet fra tinderne. Podcast-serien går i fire afsnit bagom berømmelsen, bandanaen og den selvbrunede hud og fortæller historien om en mand, der oplevede store op- og nedture, en Peter Pan-figur, der aldrig ønskede at blive voksen.Fortællerstemmen i podcasten er genereret af kunstig intelligens baseret på Sidney Lees stemme. Hans familie er sikker på, han ville have elsket det. Sidneys genskabte stemme er baseret på gennemgribende research, udtalelser fra personer helt tæt på ham og Sidneys egne ord, fra da han levede. Se også TV-dokumentaren ’Sidney’ i 3 afsnit på TV 2 Play Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Antal episoder: 5

Link til første afsnit

Link til seneste afsnit

ADHD Podcast med Manu Sareen

Velkommen til ”ADHD Podcast med Manu Sareen.”  Jeg snakker i denne podcastserie med en række kendte danskere, eksperter, fagfolk samt familier og børn, om ADHD/ADD. Her kan du få ny viden, svar på de store spørgsmål om ADHD.Mit mål med denne podcast er at sprede viden og forståelse om ADHD og dele min og mine gæsters personlige oplevelser og perspektiver på livet med ADHD. Jeg vil diskutere alt fra symptomer og behandlingsmuligheder til de udfordringer, som personer med ADHD står over for i hverdagen. Manu Sareen er Formand for ADHD Foreningen og ADHD coachProducent: Thomas Feltendahl Klip & redigering: Henrik StendahlFoto: Simon Klein-KnudsenPodscape ApS

Antal episoder: 4

Link til første afsnit

Link til seneste afsnit

På flugt fra min stalker

Sanne er på flugt fra en stalker. Han ringer til hende flere tusind gange, banker på vinduerne på hendes arbejdsplads, opsøger hende derhjemme. Han efterlader sedler på hendes bil og sender intime videoer af Sanne til hendes familie og kolleger.Sanne har flere gange anmeldt stalkeren til politiet. Men gang på gang har hun følt sig ladt i stikken af de myndigheder, der skulle beskytte hende. Derfor har journalist Emil Eusebius besluttet at dykke ned i sagen.Det her er historien om at miste kontrollen over sit eget liv - og om et system, der ikke passer ordentlig på ofre for stalking.Tilmeld dig Podimo og lyt til resten af Sannes historie. Ny episode og bonusmateriale hver mandag.Prøv Podimo gratis i 30 dage: https://go.podimo.com/dk/stalkeroffplatform

Antal episoder: 3

Link til første afsnit

Link til seneste afsnit

Doctor No

Den delvist danskejede biotekvirksomhed Enochian BioSciences bliver i 2018 optaget på den prestigefyldte amerikanske Nasdaq-børs. Hjernen bag det hele er den tyrkisk-fødte Serhat Gumrukcu, der bliver præsenteret som læge, topforsker og som et geni, der skal revolutionere medicinalindustrien med behandlinger mod blandt andet HIV og kræft. Virksomheden har millioner fra de velhavende danske erhvervsmænd Karsten Ree, Ole Abildgaard og René Sindlev i ryggen, og aktiekursen har retning direkte mod stjernerne. Men der er et problem: Geniet Serhat Gumrukcu er hverken læge eller forsker, men derimod en tyrkisk tryllekunstner med kunstnernavnet Doctor No, og lige nu sidder han fængslet i USA anklaget for at have orkestreret et brutalt lejemord.Hvis du har nogle oplysninger, du gerne vil dele, kan du skrive til [email protected].

Antal episoder: 2

Link til første afsnit

Link til seneste afsnit

De voldsramte - og vejen videre

Du kan her høre 5 stærke podcast med forskellige voldsofre der fortæller om, hvordan oplevelserne har påvirket dem, og hvad de har gjort for at komme videre i livet.Dette materiale er produceret af Meyer Medier og støttet økonomisk af Offerfonden.

Antal episoder: 5

Link til første afsnit

Link til seneste afsnit

Nina og Frederik

De blev kaldt verdens smukkeste par og sang for udsolgte sale i hele verden. Men pludselig tog historien om det forelskede par en uventet drejning: Fra stjernestøv og calypsotoner til skilsmisse, smugling og svindel. Og drab.Nina og Frederik er historien om de forsvundne verdensstjerner. Lyt til 'Nina og Frederik' eksklusivt med et Ekstra Bladet plus abonnement. Med det får du også adgang til et hav af andre fede podcast. Kom igang på ekstrabladet.dk/podcast

Antal episoder: 1

Link til første afsnit

Link til seneste afsnit

PRES PÅ

En podcast om opdragelse af professionelle fodboldspillere. Bag enhver professionel fodboldspiller står minimum en ambitiøs forælder. I PRES PÅ tager fodboldforælder Miki Mistrati snakken med andre forældre, der har været med på sidelinjen til fremtrædende fodboldspilleres karrierer i med- og modgang.Miki diskuterer opdragelse vs. pacing, relationen mellem forælder og fodboldspiller, eksterne konflikter med trænere, agenter og andre familiemedlemmer og får foldet historier ud, som aldrig er fortalt før.Det gør han med udgangspunkt i sin egen påstand, som lyder: ‘Man kan ikke blive professionel uden at have mindst én forælder, der skubbe sit barn til grænsen - og nogle gange over grænsen’.PRES PÅ er bragt i samarbejde med Telia.Udkommer hver torsdag Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Antal episoder: 4

Link til første afsnit

Link til seneste afsnit

SOLO med Anna Lin

Anna Lin rejser bedst, når hun rejser solo. Tag med på menneskesafari i Europas storbyer, hvor nye venskaber, flirts og personlige dilemmaer venter.

Antal episoder: 5

Link til første afsnit

Link til seneste afsnit

Svindel Under Overfladen

En eksotisk sølvlaks bliver i 2017 fanget af en lystfisker ved Horsens Fjord. Det bliver startskuddet på en af de største miljøforureningssager i de danske farvande nogensinde. På anklagebænken sidder den 52-årig havbrugsejer, Anders Østergaard Pedersen, tiltalt for at have forurenet en hel fjord og tjent 191 millioner ulovligt. I podcasten undersøger og udlægger vi historien om et havbrug, der har fået hovedrollen i en vaskeægte miljøkrimi om svindel under overfladen. Vært: Viktor Reddersen Journalist: David Essenbæk Jakobsen Tilrettelægger: Anders Worre Klip: Anders Worre og Maiken Kildegaard Lyddesigner: Kristina Lilleskov Redaktør: Michael Lauritsen Produktion: Frekvensmedia for TV2 Østjylland

Antal episoder: 4

Link til første afsnit

Link til seneste afsnit

Af Podcast24.dk - Udgivet 2023-05-12

opdateret af 2023-05-12