Nytt og trendy uge 4 - 2024 - Podcast24.dk!

Ugens nye og trendy er færdig, her er listen!

Brændt Barns Aske

OBS: Næste afsnit kommer til slut Januar, så husk at trykke 'Følg'En barndom fyldt med traumer og et voksenliv fyldt med dæmoner og ar på sjælen. Jibriil oplevede voldsomme svigt og vold i barndommen, men ingen greb ind. Også selvom han bogstavelig talt råbte til systemet. Brændt Barns Aske er en podcast, der tager lytteren med på en rejse tilbage til Jibriils barndom i et forsøg på at hjælpe ham af med den angst, der i dag plager ham.

Antal episoder: 4

Link til første afsnit

Link til seneste afsnit

Under Turbanen

Mit navn er Yaqoub Ali. Det her er mit værksted. Det er her, jeg taler om kultursammenstød, ekstremisme og modborgerskab. Jeg levede i årevis som bandekriminel. Siden som militant islamist. Jeg var i krig med det samfund, som du lever i. Men det er forbi. I dag deler du og jeg et fællesskab. Derfor har jeg viet mit liv til at oplyse og advare om ekstremismen. Og eksponere den i alle dens former. At forebygge mod ekstremismen er vores fælles ansvar. Mit og dit.

Antal episoder: 4

Link til første afsnit

Link til seneste afsnit

At leve med døden - fortællinger fra et hospice

I denne podcastserie vil du blive lukket inden for hos Hospice Limfjord i Skive. Er vi bange for at dø? Hvad er en værdig død? Kan døden gøre os klogere på livet? Hvilket rolle spiller håbet på hospice? Hvordan kan nogle menneske holde til at arbejde med så meget lidelse? Dét er blot nogle af de spørgsmål, du vil blive klogere på i denne serie.Produceret og tilrettelagt af Mathilde Folmer for Hospice Limfjord. Spørgsmål og kommentarer kan sendes til [email protected]

Antal episoder: 3

Link til første afsnit

Link til seneste afsnit

Byggepladsen

Det vrimler med gode historier på landets byggepladser. Vi kender alle en håndværker, der kan fortæller den ene gode anekdote efter den anden fra sit arbejde. I Byggepladsen vil vi bringe fortællinger og personer frem i lyset til både håndværkere som Anders, og folk, der knap nok kan slå et søm I - som David. Lyt med hver mandag, når vi vender ugens anekdote fra byggepladsen, gætter med i øgenavnsquizzen - og ikke mindst, når David skal lære ikke at lyde som en idiot, når han skal imponere sin svigerfar med håndværkersprog. Husk, du kan sende os din egen anekdote eller et øgenavn fra din byggeplads. Det gør du ved at sende en besked til DenAndersNielsen eller DavidNMandel på instagram. Programmet er bragt af Airtox.Værter: Anders Nielsen & David MandelTilrettelægger: Nicolai Dupont og Simon AkselsenLyddesign: Frederik LudwigsRedaktør: Mads Møller Lauritsen.

Antal episoder: 5

Link til første afsnit

Link til seneste afsnit

Damerne først

De tre markante meningsdannere Anne Sophia Hermansen, Anna Libak og Sørine Gotfredsen er veninder. Hver uge diskuterer de tidens vigtigste tendenser og forsøger at tolke den moderne tidsånd, mens de går nysgerrigt på opdagelse i hinandens synspunkter, forskelligheder og erfaringer.

Antal episoder: 3

Link til første afsnit

Link til seneste afsnit

Marcela 1989

Hør hele serien i DR LydMarcela 1989 er en anderledes true-crime serie, der fortæller historien om 17-årige Marcela Mieres, der en kold vinternat i 1989 blev myrdet i mørket af en stadig ukendt gerningsmand.Rune Mielonen Grassov og Marcela gik på samme gymnasium og både hendes liv og død havde personlig indvirkning på ham. Over fire episoder tager han tilbage til sin egen ungdom på Vestegnen i 1989, sammen med dem, der var der selv. Dem der var søstre, kærester eller venner med Marcela og i dag lever med dybe ar på sjælen efter tragedien. Efterladte for hvem livet fra den ene dag til den anden ændrede sig for evigt.Hvem var Marcela i de 17 år hun levede? Hvilke fodspor har hun afsat, i dem der var tæt på hende? Og hvilke minder står tilbage, her over tre årtier senere? Det får vi indblik i, i dette tidsbillede anno 1989.Produceret for DR af Filt Cph.

Antal episoder: 5

Link til første afsnit

Link til seneste afsnit

Kokainens vej

Intet ser så rent ud som en bane kokain. Men når en ung københavner hakker pulveret op på en tallerken, peger stregen af kokain tilbage på en blodig industri. Der bliver dyrket, solgt og taget mere kokain end nogensinde før. Politikens journalister opsøger det hvide pulvers vej fra koka-marken på en bjergside i Colombia til en lille lejlighed i København, hvor den ender i næsen på en ung mand. Serien er tilrettelagt og produceret af Regine Frederiksen og Frederik Gabrielsson.

Antal episoder: 4

Link til første afsnit

Link til seneste afsnit

Allez j'ose !

Ce qu’il y a de bien dans la vie des femmes c’est qu’elles ne s’ennuient jamais. Dans leur corps, il se passe toujours des milliards de trucs. //Et il y a deux choses qui leur arriveront à TOUTES :Un jour elles auront leurs règles. Et puis un jour, elles ne les auront plus.En France, plus de 14 millions de femmes sont ménopausées.C'est un passage qui les concerne toutes, mais qu'elles traversent souvent seules.Aux Etats-Unis, en brisant la loi du silence autour de la ménopause, Michelle Obama, Naomie Watts, Oprah Winfrey et d’autres ont mené une véritable révolution féminine. //Pour que la parole se libère ici aussi, Elsa WOLINSKI a osé tendre son micro et poser des questions qu’on ne pose jamais à des personnalités publiques.Pour cette première saison de « Allez j’ose ! », des femmes libres et inspirantes acceptent de partager leur expérience, avec humour et simplicité. //Des paroles précieuses suivies d’entretiens avec des experts qui nous aident à décrypter ce qui se passe dans le corps et donnent des clés pour mieux traverser cette étape de la vie.« Allez j’ose », le podcast qui dézingue l’omerta et toutes les certitudes liées à la ménopause.Ne laissez jamais personne vous faire croire que c’est la fin ! //"Il n’y a rien de plus puissant au monde que l’énergie d’une femme ménopausée" - Margaret Mead //Crédits : Réalisation et montage : Sophie Drumain / Musique : Alban Claudin / Mixage : Etienne Gratianette / Production : Martange Production  

Antal episoder: 2

Link til første afsnit

Link til seneste afsnit

Er det et handicap?!

I en alder af 45 år fik radio- og tv-vært Felix Smith diagnosen ADHD – men har han et handicap, og hvad er et handicap overhovedet?Det Centrale Handicapråd har opfordret Felix Smith til at undersøge, hvornår et handicap er et handicap ved at invitere gæster hjem til en snak og ringe til eksperter på området. Det er blevet til en podcast i fire afsnit.

Antal episoder: 4

Link til første afsnit

Link til seneste afsnit

Parade ved X

Velkommen til "Parade ved X" Podcast 🎙️Dybgående samtaler om alt, der vedrører ridesporten! Lyt med, når vi udforsker de fascinerende historier, mennesker og emner, der former denne unikke verden. Fra professionelle ryttere til trænere og eksperter deler vi inspiration, viden og lidenskab for ridesporten. Gør dig klar til at blive inspireret og informeret i hvert eneste afsnit!

Antal episoder: 3

Link til første afsnit

Link til seneste afsnit

Af Podcast24.dk - Udgivet 2024-01-26

opdateret af 2024-01-26