Nytt og trendy uge 40 - 2024 - Podcast24.dk!

Ugens nye og trendy er færdig, her er listen!

Kære Overgang

I ALT for damerne-podcasten ”Kære Overgang” går vært Annamette Fuhrmann sammen med kendte kvinder og nogle af Danmarks bedste fagfolk tæt på fem vigtige forandringer i overgangsalderen.Vi får personlige beretninger og grundige gennemgange, der klæder dig på til tiden før, under og efter menopausen.Podcasten er skabt i samarbejde med Vichy.

Antal episoder: 5

Link til første afsnit

Link til seneste afsnit

Justitsmordet på det ufødte barn

En kvinde er blevet anholdt i Sverige. Hun bliver overdraget til de danske myndigheder, og i et grundlovsforhør bliver hun sigtet for forsøg på kidnapning af sit eget barn. Men der er ét problem; barnet er ikke født - endnu.Lyddesign: Oliver Matthew VolzDramaturgi: Josefine Pil  Interviews og research: Anna Munch Heydorn og Mille ØrstedManus og redigering: Mille ØrstedRedaktør: Carsten LysdalUdgiver: Sjællandske Nyheder

Antal episoder: 5

Link til første afsnit

Link til seneste afsnit

Talk Tuah with Haliey Welch

Coming off her unprecedented viral moment and the biggest meme of all time, Haliey Welch is ready to show the world that she's much more than a 30 second clip, and she’s here to stay. With celebrities from all walks of life across comedy, music, sports, and pop culture looking to collaborate with the social media sensation, Haliey Welch continues her rise and charity aspirations with support from some of the biggest names in the world. Each episode of TALK TUAH will feature Haliey and her celebrity counterpart, as they sit down for hilarious conversations, deep dives into stardom, and games/segments that will bring out the most candid and completely unfiltered sides of both Haliey and her guests.

Antal episoder: 5

Link til første afsnit

Link til seneste afsnit

I hovedet på...

Hvorfor er nogle mennesker specielt farlige for deres omgivelser? Hvad får dem til at slå ihjel? I denne podcastserie går vi på opdagelse i sindet på gerningsmændene bag nogle af den nyere tids værste forbrydelser sammen med vores erfarne kriminalreportere og nogle af landets førende eksperter i psykologisk profilering.Hvad drev Philip Westh, da han dræbte Emilie Meng, overfaldt en tilfældig efterskoleelev og kidnappede en blot 13-årig pige? Hvad fik Thomas Thomsen til at bortføre, dræbe og partere Mia Skadhauge Stevn? I denne første sæson dykker Ekstra Bladet sammen med profileringsekspert og psykolog Florence McLean ned i mentalundersøgelserne og ind i sindet på de to yngre mænd, der på overfladen lignede helt almindelige ungkarle. Men som i virkeligheden viste sig at være kyniske mordere på jagt efter tilfældige kvinder.Lyt med Ekstra Bladet+ fra 29. august 

Antal episoder: 1

Link til første afsnit

Link til seneste afsnit

Enken med nazidokumenterne

En aldrende dame afleverer en mystisk æske til Rigsarkivet. Æsken indeholder en række opsigtsvækkende dokumenter fra anden verdenskrig, som hendes afdøde mand har stjålet fra Rigsarkivet. Journalist Camilla Pedersen og tidligere politibetjent Martin Qvist Magnussen jagter svar på, hvad dokumenterne indeholder, og hvorfor enkens afdøde mand tog dem. Produceret for DR af Koncern TV.Hør hele serien i DR Lyd.

Antal episoder: 5

Link til første afsnit

Link til seneste afsnit

Broder Salsa

En mand bliver ekskluderet fra at deltage i et salsakursus. Det bliver startskuddet til en af danmarkshistoriens største tilholdssager, som involverer hundredvis af mennesker og kører på ottende år den dag i dag. I denne podcastserie undersøger Frihedsbrevet, hvordan mennesker kan gå så skævt af hinanden, og om der findes en løsning på en så betændt konflikt.

Antal episoder: 2

Link til første afsnit

Link til seneste afsnit

Hvepsereden

Velkommen til Hvepsereden – Danmarks nyeste og mest underholdende podcast om sladder!Vi dykker ned i de største og mest kontroversielle historier fra Reddit, hvor vi vender, drejer og diskuterer alle de vilde begivenheder, skæve karakterer og uventede dramaer, som internetets største forum har at byde på.

Antal episoder: 5

Link til første afsnit

Link til seneste afsnit

Gutten som ble gangster

Hvorfor begynte nabogutten Bjørn å slåss, havne i gjenger, kriminalitet, blodig MC-krig og fengsel? 40 år senere får jeg svaret. Bli med på en gladsvart roadtrip i fem deler fylt av ville hendelser, smerte, latter og seriøst utenforskap.

Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Antal episoder: 5

Link til første afsnit

Link til seneste afsnit

OKAY! HØR HER!

Nyhederne råber os i hovedet: Verden er i brand, vejret er ekstremt, arter uddør, og alt er lige så nederen som du husker det fra igår. Og Anders? Han er træt. Efter mange år som klimaaktivist er han blevet... klimadeprimeret.Heldigvis er Denis kommet for at redde dagen (og Anders). Denis mener, at vi lever i en tid, hvor science fiction ugentligt bliver til science fact. Han har gjort det til sin mission at bringe håb og gode nyheder til Anders – så han kan fortsætte sin kamp som vred klimaaktivist, men med fornyet energi!Hver uge opsnuser Denis banebrydende teknologiske, videnskabelige og globale gennembrud og giver os en forsigtig garanti for, at vi måske klarer den!Velkommen til Okay Hør Her! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Antal episoder: 4

Link til første afsnit

Link til seneste afsnit

Danser med Hugorm

Værten Rune Ingemann har ambition om at at lave et musikalsk portræt af bandet HUGORM, men må igennem mangt og meget bare for at få bandet samlet til et interview.Hør, om portrættet bliver en realitet i denne podcast om bandet og deres album ‘Drømmehug’.

Antal episoder: 5

Link til første afsnit

Link til seneste afsnit

Af Podcast24.dk - Udgivet 10/4/2024

opdateret af 10/4/2024