Nytt og trendy uge 42 - 2023 - Podcast24.dk!

Ugens nye og trendy er færdig, her er listen!

Huset Færch

Svindel, bedrag, kriminalitet og ondskab. Det er alle ord, der beskriver én af Danmarks rigeste familier, Færch-familien. I hvert fald hvis man spørger manden, der bliver kaldt familiens sorte får, Erik Færch. Bag succeshistorien om Færch-familiens milliardindbringende tobaksdynasti gemmer sig nemlig en shakespearesk fortælling om strid, magt og masser af penge. Bid for bid er den ellers private og lukkede families intriger blevet blotlagt i offentligheden, som har set måbende til, mens familiemedlemmer har bekriget hinanden i landets retssale. Nu fortæller Erik Færch, med hundredvis af timers hemmelige lydoptagelser under armen, sin version af, hvad der har ødelagt og knust Huset Færch.

Antal episoder: 3

Link til første afsnit

Link til seneste afsnit

Sørine & Livskraften

Hvad er livskraft? Det undersøger sognepræst Sørine Gotfredsen. Selv var hun umoden, tungsindig og indkroget i sig selv, da hun stødte på livskraften hos Kim Larsen og Grundtvig og opdagede, at hun ikke skulle søge svarene i sig selv. I denne podcastserie taler hun i hvert afsnit med en gæst, der deler en personlig fortælling om at finde livskraften i et definerende øjeblik.Tilrettelæggelse og redaktør: Frederik Meldgaard Lauridsen. Produktionsassistent: Amalie Lyngby Cloos.

Antal episoder: 4

Link til første afsnit

Link til seneste afsnit

Følg tegnene - med Camilla Kjems

Podcasten er sponsoreret af Klub Psykologi. Intuition er vores allesammens superkraft - og du behøver ikke være clairvoyant for at kunne lytte til din intuitions klare stemme eller for at se tegnene. Derfor taler vært Camilla Kjems i denne podcast med sine gæster om, hvordan de træffer vigtige valg i deres liv. Hvilket sprog taler deres intuition, og hvordan viser hverdagens mirakler sig for dem? Lyt med og bliv inspireret til hvordan du selv kan blive bedre til at træffe de rette livsvalg.

Antal episoder: 5

Link til første afsnit

Link til seneste afsnit

Fru Olsen

Jeg er nok ikke den typiske Fru Olsen - mere den moderne udgave, med et twist. Som en af de første navne på diverse platforme i Danmark, har jeg i løbet af årene talt om mange ting, også svære emner og ting, som ingen andre snakkede om endnu. Dette har skabt et skønt community, der har fulgt med hos mig i over 10 år nu – og min nye podcast, Fru Olsen, er det næste skridt!Med en blanding af glam, familieliv og aktivisme tager jeg jer med ind i min hverdag og har ærlige samtaler om livets op- og nedture. Nogle ting har jeg svar på, mens andre ting stadig undrer mig… måske bliver jeg klogere undervejs.Min podcast udgives hver anden torsdag og byder på samtaler med særlige gæster, eksperter og inspirerende personer i mit netværk og selvfølgelig også solo afsnit med "yours truly" Fru Olsen. Det bliver en podcast, Danmark ikke har hørt endnu... Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Antal episoder: 5

Link til første afsnit

Link til seneste afsnit

Sagaen om r8Dio

Er du træt af at høre dine venner tale om Smørstemmen fra Ikast og kulturkongen i Skuldborg - uden at forstå, hvad det handler om? Fortvivl ikke længere. Vi har lavet en opsamling på hele sagaen om r8dio og Skuldborg. Spring på, og start dit eventyr her med hele Danmarks snakke-sludre- og tale-radio.Velkommen til r8Dio. 

Antal episoder: 2

Link til første afsnit

Link til seneste afsnit

Kære Donor - Tak for livet

Når et menneske modtager et nyt organ og et nyt liv, står der på den anden side en familie som har mistet deres kære. Nu sender unge organtransplanterede fra Vilslevgruppen en tak ud i universet. De læser et brev til deres donor højt, siger tak og deler deres historie. Producer, vært og tilrettelægger: Mette Aas JacobsenLyddesign: Anders Bjerre ChristensenSpeak: André Kallehave GrendslevGrafik: Frederik Kongeskov Falkenberg Du kan følge Vilslevgruppen på Instagram og støtte unge som lever med organsvigt via mobilpaynummeret: 723 900

Antal episoder: 5

Link til første afsnit

Link til seneste afsnit

Ikke Et Ord Om Politik

Ikke Et Ord Om Politik. Din faste ugentlige fredagsgaranti. - En Podcast af Morten Messerschmidt

Antal episoder: 4

Link til første afsnit

Link til seneste afsnit

PØJ PØJ

PØJ PØJ er en hudløs ærlig podcast om de uglamouriøse sider af livet som komiker. Kom med Jakob Thrane og Peter Werner på landevejene. Fra alt til Store shows på Bremen Teater eller til Tante Mettes 60 års fødselsdag i Ollerup. Uanset hvor de skal optræde jamen så Pøj Pøj med det! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Antal episoder: 2

Link til første afsnit

Link til seneste afsnit

Den forunderlige Dr. Kavousi

Den 16. marts i år skal den fremadstormende tech-virksomhed MeeW børsnoteres som den første danske virksomhed i flere år. Men bare ni dage før den planlagte børsnotering, hvor virksomheden håber at få folk til at investere et større tocifret millionbeløb, trækker Frihedsbrevet tæppet væk under firmaets direktør, medejer og stifter Dr. Armin Kavousi. Det viser sig nemlig, at Armin Kavousis imponerende CV, der indeholder både en doktortitel, masteruddannelse fra England og en karriere som professionel fodboldspiller, er løgn. Dette er den forunderlige historie om Dr. Armin Kavousi, der tryllebandt pressen og investorer, indtil Frihedsbrevet kunne afsløre, at det hele var et luftkastel bygget på løgn og varm luft.

Antal episoder: 1

Link til første afsnit

Link til seneste afsnit

Odontoverset

Velkommen til Tandlægeforeningens podcastserie.Her nørder vi odontologi, og vi kommer til at stille skarpt på arbejdsliv, karriere og faglighed. Serien er til Tandlægeforeningens medlemmer, men alle der brænder for faget er mere end velkomne til at lytte med og tage del i foreningens faglige fællesskab. Og hvis du har kommentarer eller forslag, er du mere end velkommen til at kontakte redaktionen på [email protected] fornøjelse.  

Antal episoder: 4

Link til første afsnit

Link til seneste afsnit

Af Podcast24.dk - Udgivet 2023-10-20

opdateret af 2023-10-20