Nytt og trendy uge 7 - 2024 - Podcast24.dk!

Ugens nye og trendy er færdig, her er listen!

Berlingske undersøger

Berlingske undersøger går med de bedste fortællinger fra Berlingske kritisk til magthaverne og i dybden med de store dagsordener.Den første serie, du kan finde her, hedder »Ølkongen« og er en fortælling om den 82-årige patriark Bernd Griese, der i snart fire årtier har siddet tungt på magten i Harboes Bryggeri i Skælskør. I den tid er svimlende 350 millioner kroner strømmet fra bryggeriet og videre over i hans private selskaber. Samtidig har Bernd Griese udkæmpet en magtkamp med sin egen datter. En magtkamp, der har splittet familien og skadet bryggeriet.

Antal episoder: 5

Link til første afsnit

Link til seneste afsnit

At leve med døden - fortællinger fra et hospice

I denne podcastserie vil du blive lukket inden for hos Hospice Limfjord i Skive. Er vi bange for at dø? Hvad er en værdig død? Kan døden gøre os klogere på livet? Hvilket rolle spiller håbet på hospice? Hvordan kan nogle menneske holde til at arbejde med så meget lidelse? Dét er blot nogle af de spørgsmål, du vil blive klogere på i denne serie.Produceret og tilrettelagt af Mathilde Folmer for Hospice Limfjord. Spørgsmål og kommentarer kan sendes til [email protected]

Antal episoder: 5

Link til første afsnit

Link til seneste afsnit

Brændt Barns Aske

OBS: Næste afsnit kommer til slut Januar, så husk at trykke 'Følg'En barndom fyldt med traumer og et voksenliv fyldt med dæmoner og ar på sjælen. Jibriil oplevede voldsomme svigt og vold i barndommen, men ingen greb ind. Også selvom han bogstavelig talt råbte til systemet. Brændt Barns Aske er en podcast, der tager lytteren med på en rejse tilbage til Jibriils barndom i et forsøg på at hjælpe ham af med den angst, der i dag plager ham.

Antal episoder: 4

Link til første afsnit

Link til seneste afsnit

B.T. og det gode selskab

Fredag 2. februar tænder Henrik Qvortrup mikrofonen og byder velkommen til det første afsnit af B.T.s nye podcast 'B.T. og det gode selskab.'Her vil Qvortrup og et panel bestående af kendte danskere hver fredag tage danskerne igennem ugens store historier og give svar på de store spørgsmål, som optager danskerne.

Antal episoder: 3

Link til første afsnit

Link til seneste afsnit

Marcela 1989

Hør hele serien i DR LydMarcela 1989 er en anderledes true-crime serie, der fortæller historien om 17-årige Marcela Mieres, der en kold vinternat i 1989 blev myrdet i mørket af en stadig ukendt gerningsmand.Rune Mielonen Grassov og Marcela gik på samme gymnasium og både hendes liv og død havde personlig indvirkning på ham. Over fire episoder tager han tilbage til sin egen ungdom på Vestegnen i 1989, sammen med dem, der var der selv. Dem der var søstre, kærester eller venner med Marcela og i dag lever med dybe ar på sjælen efter tragedien. Efterladte for hvem livet fra den ene dag til den anden ændrede sig for evigt.Hvem var Marcela i de 17 år hun levede? Hvilke fodspor har hun afsat, i dem der var tæt på hende? Og hvilke minder står tilbage, her over tre årtier senere? Det får vi indblik i, i dette tidsbillede anno 1989.Produceret for DR af Filt Cph.

Antal episoder: 5

Link til første afsnit

Link til seneste afsnit

Jes og Friheden

Er danskerne i færd med at veksle deres frihed til fordel for velfærdsstatens løfter om krisehåndtering og tryghed – så længe vi indordner os efter systemets logikker? Det er omdrejningspunktet for CEPOS-podcasten Jes & Friheden. Hvert afsnit er en samtale med en gæst, som sammen med Jes reflekterer over betydningen af frihed og dens værdi for vores livsførelse, relationer og fællesskaber. Ambitionen er at give modspil til tidsåndens katastrofetænkning med fremtidstro og eksempler på, hvorfor frihed under ansvar ikke er en straf, men kilden til en meningsfuld tilværelse.

Antal episoder: 4

Link til første afsnit

Link til seneste afsnit

INTET AT SE

Johann er død. 37 år gammel.  Mindre end et døgn tidligere har en vagtlæge set ham på video og vurderet, at han ikke var alvorligt syg.  Johanns forlovede finder ham død i soveværelset. Da chokket har lagt sig, sætter hun sig for at få svar på, hvad der skete med ham.  Og det viser sig, at der kan sættes spørgsmålstegn ved myndighedernes håndtering af forløbet(klagesag), og at vagtlæger i andre sager også har overset symptomer på akut sygdom under et videokald.  Tilrettelæggelse: Jais Nørgaard Alstrøm, Allan Christiansen og Nikolai Thorgaard Henriksen  Musik og lyddesign: Asbjørn Kjærgaard Pedersen  Redaktør: Søren Mejer Jensen   

Antal episoder: 5

Link til første afsnit

Link til seneste afsnit

Over Stregen

En podcast om motorsport med Casper Elgaard, Jens Winther og Jacob Hammerholt

Antal episoder: 2

Link til første afsnit

Link til seneste afsnit

Allez j'ose !

Ce qu’il y a de bien dans la vie des femmes c’est qu’elles ne s’ennuient jamais. Dans leur corps, il se passe toujours des milliards de trucs. //Et il y a deux choses qui leur arriveront à TOUTES :Un jour elles auront leurs règles. Et puis un jour, elles ne les auront plus.En France, plus de 14 millions de femmes sont ménopausées.C'est un passage qui les concerne toutes, mais qu'elles traversent souvent seules.Aux Etats-Unis, en brisant la loi du silence autour de la ménopause, Michelle Obama, Naomie Watts, Oprah Winfrey et d’autres ont mené une véritable révolution féminine. //Pour que la parole se libère ici aussi, Elsa WOLINSKI a osé tendre son micro et poser des questions qu’on ne pose jamais à des personnalités publiques.Pour cette première saison de « Allez j’ose ! », des femmes libres et inspirantes acceptent de partager leur expérience, avec humour et simplicité. //Des paroles précieuses suivies d’entretiens avec des experts qui nous aident à décrypter ce qui se passe dans le corps et donnent des clés pour mieux traverser cette étape de la vie.« Allez j’ose », le podcast qui dézingue l’omerta et toutes les certitudes liées à la ménopause.Ne laissez jamais personne vous faire croire que c’est la fin ! //"Il n’y a rien de plus puissant au monde que l’énergie d’une femme ménopausée" - Margaret Mead //Crédits : Sur une idée de Nathalie Cottet / Réalisation et montage : Sophie Drumain / Musique : Alban Claudin / Mixage : Etienne Gratianette / Production : Martange Production  

Antal episoder: 5

Link til første afsnit

Link til seneste afsnit

112 for din økonomi

Økonomi spiller en kæmpe rolle på både godt og ondt i vores liv. Men alligevel har rigtig mange af os svært ved at tale om penge. Vi rykker ud med økonomi-ambulancen for at hjælpe dig, der lytter med, til at tage sagen i egen hånd og finde din egen vej til økonomisk frihed.Female Invest har samme med Maria Jencel lavet podcasten ‘112 for din økonomi’ hvor hun sammen med formuerådgiver og finansiel ekspert Helle Snedker invitere en kendt gæst i studiet hver uge og dykker helt ned i deres økonomiske historie.

Antal episoder: 2

Link til første afsnit

Link til seneste afsnit

Af Podcast24.dk - Udgivet 2024-02-16

opdateret af 2024-02-16