Episode 9 - ADHD & Umut Sakarya

Denne gang taler jeg med Umut Sakarya, der fortæller om sit terapiforløb, hvor terapeuten har fortalt ham, at han har en kraftig mistanke om, at Umut har ADHD. Vi sætter ord på Umuts symptomer, og Umut fortæller ærligt om selvmedicinering, tankemylder og hvordan hans hjerne får ham til at tænke på flere niveauer af gangen. 

Han kommer også med en masse tips om, hvordan han mestrer sit liv og strukturerer forskellige sider af sig selv. Han fortæller også om, hvorledes han styrer sit rastløse sind, og hvor meget mad betyder for hans mentale tilstand, især sund mad, som han bruger til at stabilisere sit dopaminniveau.

Hans terapeut har sagt, at han med stor sandsynlighed har ADHD, men nu venter han på beslutningen om en udredning og et endeligt resultat.

Om Podcasten

Velkommen til ”ADHD Podcast med Manu Sareen.”  

Jeg snakker i denne podcastserie med en række kendte danskere, eksperter, fagfolk samt familier og børn, om ADHD/ADD. 

Her kan du få ny viden, svar på de store spørgsmål om ADHD.
Mit mål med denne podcast er at sprede viden og forståelse om ADHD og dele min og mine gæsters personlige oplevelser og perspektiver på livet med ADHD. 

Jeg vil diskutere alt fra symptomer og behandlingsmuligheder til de udfordringer, som personer med ADHD står over for i hverdagen. 

Manu Sareen er Formand for ADHD Foreningen og ADHD coach

Producent: Thomas Feltendahl 
Klip & redigering: Henrik Stendahl
Foto: Simon Klein-Knudsen
Podscape ApS