Med smørrebrødskongen Adam Aamann

Arbejdstitel - En podcast af Euroman - Torsdage

Kategorier:

Man kan ikke sige smørrebrød, uden samtidig at sige Adam Aamann. Den københavnske kok og restauratør er om nogen blevet synonym med folkespisen. Og i dette afsnit af ’Arbejdstitel’ gæster han programmet for at tale om både at drive restaurant selv og at gå ud at spise – og meget mere. Det bliver til en samtale om horribel italiensk michelinmad, om at gå så meget op i detaljerne, at han skabte sin egen håndsæbe til sine restauranter, og ikke mindst om hvilket stykke smørrebrød, der i modsætning til populær opfattelse slet ikke er så populært, som man skulle tro. Dagens afsnit af ’Arbejdstitel’ er bragt i samarbejde med Gastrotools, der producerer køkkenudstyr, som michelinkokke sværger til. Gastrotools har blandt andet udviklet en 5-ply-serie, der er produceret i Italien på en familieejet fabrik. 5-ply betyder fem lag metal, hvor de tre midterste i aluminium leder varmen 15 gange bedre end rustfrit stål. Resultatet er perfekt varmefordeling og ingen brændt mad. Se mere på gastrotools.dk, hvor du også lige nu kan finde gode tilbud til Black Friday.