Basisgruppen

Episode 1 - I kampenes hede. Om det herrens år 2020 med feministisk aktivist Emma Holten og podcastere Naima Yasin og Stephanie Asi Brix fra A Seat At The Table

af Basisgruppen | Udgivet 12/23/2020

I den allerførste episode ser vi tilbage på det herrens år (altså 2020) med kyndig og fiery hjælp fra vores ekspertpanel: Stephanie og Naima fra podcasten A Seat At the Table og Emma Holten, feministisk aktivist og debattør. Sammen med vært Maia Kalke Lorentzen gøres der status og vi kigger både indad, formulere ønsker for det, der kommer og siger nok er nok. Velkommen til Basisgruppen - dit lytterum om alting køn, kamp og aktivisme.

Om Podcasten

Din podcast om alting køn, kamp og aktivisme. Med Basisgruppen tager Talk Town den ikke-hierarkiske, feministiske dagsorden ind i et intimt lytterum. Fra gang til gang inviterer vi nye gode venner og folk, vi er inspireret af, ind i studiet for sammen at dykke ned i aktuelle spørgsmål om køn, social retfærdighed, politiske utopier og aktivistiske bølgeskvulp. Din vært er Maia Kalke Lorentzen. Velkommen til Basisgruppen.