Kan København blive ved med at overraske som gastro-destination?

I denne udgave zoomer vi helt ind på tallerkenen – vi skal nemlig tale om mad. I slutningen af februar regnede Michelin-stjernerne ned over København. Men hvad skal vi egentlig bruge alle de Michelin-stjerner til? Kan København blive ved med at overraske efter, at vi i over 10 år har talt, diskuteret, hyldet og tygget os igennem det ny-nordiske køkken? Eller er det ny-nordiske køkken ved at være knapt så nyt? Og i så fald, hvilken vej skal København så gå for at forblive interessant for de sultne turister fra udlandet? (Foodie)gæster i studiet: Kasper Fogh, kommunikationschef i Food og Kim Jong Andersen, kreativ direktør i McCann-Ericson, Danmark. Vært: Emil Spangenberg, Wonderful Copenhagen Tilrettelægger: Ditte Hedegaard, Wonderful Copenhagen

Om Podcasten

Copenhagen Cast er Wonderful Copenhagens podcast, hvor vi forsøger at blive klogere på, hvordan fremtidens storbyturisme ser ud, hvilke tendenser og personer, der præger udviklingen, og hvordan vi i 2016 taler om begrebet ’turisme’.