#22 - Fra jord til CO2 fri energi og fødevarer

I denne episode har vi inviteret Gustaf Bock fra Danish Crown og Jonas Engberg fra COOP til en snak om fødevareproduktion - hele vejen fra landmandens marker til køledisken i det lokale supermarked. Du kommer til at høre om løsninger til nedbringelse af CO2 forbruget i alle led af kæden, men også hvordan forbrugernes krav og forventninger vil være en parameter for en bæredygtig energiomstilling, når de vælger deres fødevarer.Vi sender igen fra Net Zero Pathways. Den årlige konference, der stiller skarpt på hvordan den grønne omstilling, forretning og sektorkobling kan gå hånd i hånd.Bag eventet står Aalborg Kongres & Kultur Center, Green Hub Denmark og flere af Danmarks grønne erhvervsklynger: DigitalLead, Energy Cluster Denmark, Food & Bio Cluster, Clean og WE BUILD DENMARK. Alle med et ønske om at vise mulighederne for tværgående samarbejder og forretningsmodeller i forbindelse med den grønne omstilling, der bidrager til at nå den danske målsætning om en 70 % CO2-reduktion i 2030.

Om Podcasten

I 2019 præsenteres den måske mest ambitiøse klimamålsætning i hele verden. Målet er klart: Danmarks første klimalov skal sikre en CO2 reduktion på 70% i 2030.Hvis det skal kunne lade sig gøre, kræver det, at vi tænker markant anderledes. Det kræver forskning i og udvikling af nye grønne teknologier, forretningsmodeller og løsninger. Men også muligheden for at teste nye ideer og se hvordan de fungerer i praksis. I podcasten møder du en række ambitiøse virksomheder, uddannelsesinstitutioner og offentlige aktører for at få svar på, hvordan vi når i mål med den mest ambitiøse klimamålsætning i hele verden.Podcasten er produceret i samarbejde mellem Green Hub Denmark og Ugli Fruit Productions.