Østers og Champagne på Det Bæredygtige Nytårsbord

Hvordan vælger du bæredygtige østers, og hvad har østers og champagne overhovedet med bæredygtighed at gøre? 🍾 🦪 Det finder vi ud af i dette ekstra afsnit af 'Det Bæredygtige Julebord', hvor vært og co-founder af eachthing, Katja Meyer, taler om nytårsmenuen med Morten Fristrup fra MSC og Ole G. Mouritsen fra Institut for Fødevarevidenskab på Københavns Universitet. Godt nytår!

Om Podcasten

I denne podcastserie undersøger vi, hvordan man laver et ansvarligt og bæredygtigt julebord når både klima, dyr og mennesker i værdikæden også skal have en glædelig jul. Serien består af fire afsnit som udkommer på de fire adventssøndage i 2020 og hver søndag kan du følge med, når vi igennem interviews med organisationer, mærkningsordninger og producenter lærer mere omkring de valg som vi som forbrugere står overfor, når vi lige om lidt skal handle ind til vores julefrokost og vores julebord, når vi gerne vil tage hensyn til personlige fødevarepræferencer, allergier, sundhed, dyrevelfærd og bæredygtighed i værdikæden.