Esben Bjerre Hansen

De fleste lærte ham først at kende som den ene halvdel af radioprogrammet Monte Carlo og senere som vært på podcast-succesen ’Her går det godt’. Nu står Esben Bjerre overfor sit eftermæle i en alt for tidlig alder, og døden skal mødes på den mest dekadente facon. Esben har ønsket en presset and, ’Canard de la presse’, som sit sidste måltid. En ret der i Danmark kun kan fås på det ikoniske hotel D’Angleterre.

Om Podcasten

'Hvordan skulle din nekrolog lyde, hvis du selv kunne skrive den?' Dette væsentlige og en smule morbide spørgsmål stiller værten Lærke Kløvedal, når hun hver uge inviterer en ny gæst med til bords for at tale om det liv gæsten har levet og det eftermæle, som ingen af os undslipper. I ’Det sidste måltid’ er det gæsten som vælger forret, hovedret og dessert. Det kan være retter, som rummer et særligt minde, smagen af barndom eller fantasien om det sidste måltid. Uanset hvad, så er det maden, der er udgangspunkt for samtalen.