Tine Høeg

Hendes nyeste bog er blandt et af de mest roste værker i nyere, dansk tid, men der er ikke det fjerneste spor af kultursnobberi at finde i forfatter Tine Høeghs sidste måltid. Et måltid, der indledes med et shot tequila og en Daloon-forårsrulle. På mange måder er den 34-årige forfatter stadig præget af sin opvækst i Albertslund, og hendes sidste måltid rammer hende i en tid, hvor hun stadig er ved at finde sig til rette i rollen som anerkendt forfatter.

Om Podcasten

'Hvordan skulle din nekrolog lyde, hvis du selv kunne skrive den?' Dette væsentlige og en smule morbide spørgsmål stiller værten Lærke Kløvedal, når hun hver uge inviterer en ny gæst med til bords for at tale om det liv gæsten har levet og det eftermæle, som ingen af os undslipper. I ’Det sidste måltid’ er det gæsten som vælger forret, hovedret og dessert. Det kan være retter, som rummer et særligt minde, smagen af barndom eller fantasien om det sidste måltid. Uanset hvad, så er det maden, der er udgangspunkt for samtalen.