5:5 - Thomas Rode

For Thomas Rode har køkkenet været et præstationsrum, hvor han kunne blive presset helt ud til kanten. Men også et sted, der fik ham til at ændre retning i sit liv. Thomas og Mikkel laver østers med blodpølse og æg. Gæst: Thomas Rode, kogebogsforfatter og tidl. køkkenchef på Kong Hans. Vært og tilrettelægger: Mikkel Rønnau. Redaktør: Rune Sparre Geertsen. Produceret for DR af Filt Cph.

Om Podcasten

I en tid med corona, lockdown og kaos i verden kan køkkenet være et mentalt pauserum, hvor du kan finde fokus, skærpe sanserne og aktivere fjerne minder. I denne serie møder radiovært Mikkel Rønnau en række mennesker, der har viet deres liv til mad. Sammen skal de tale om, hvad maden og madlavning kan gøre ved os i en hektisk tid og sammen tilberede en ret, som har en form for terapeutisk effekt, som alle kan få noget ud af. Produceret for DR af Filt Cph.