Fængselshistorier 2: Kokkeliv i et lukket fængsel

Fængselshistorier Der dufter af lune retter i Storstrøm Fængsel, hvor indsatte og ansatte laver mad i det store produktionskøkken. Køkkenet i det lukkede fængsel er blevet et uddannelsessted, hvor indsatte kan få et eksamensbevis, der øger mulighederne for resocialisering. Kokkeliv bag tremmer er ikke nyt i dansk fængselshistorie. I 2012 gik madentreprenør Claus Meyer i gang et projekt, hvor indsatte i Vridsløselille skulle lave en gourmetmiddag. Det var ambitiøst og viste, at mad kan noget særligt - også i et lukket fængsel. Medvirkende: Lasse Præstegaard, enhedsleder for produktionskøkkenet i Storstrøm Fængsel Kim Tobberup Andersen, tdl. fængselsinspektør, nu chefkonsulent i kriminalforsorgen Fængselshistorier er et samarbejde mellem Fængselshistorisk Selskab og Dorthe Chakravarty. Læs mere på www.faengselshistorie.dk

Om Podcasten

Podcasts der handler om historie, kultur og litteratur. Se mere på www.dorthechakravarty.dk Du kan også lytte med alle de steder, du normalt henter dine podcasts.