Afsnit 4: Hvad stiller vi op, når ulysten melder sig?

Det er mere end almindeligt, at den ene i parforholdet mister lysten til sex, når det første barn er kommet til verden og forældreskabet begynder. For rigtig mange kommer lysten ikke tilbage og det er for mange en kilde til frustration i parforholdet. I dette afsnit taler jeg med Mette Carendi om, hvorfor det sker og hvad, vi kan gøre for at blive lidt mindre frustrerede, og måske, lidt mere lystige.

Om Podcasten

Velkommen til Familiepsykologi. En podcast om alle de væsentlige forbindelser i familien. For der er mange forbindelser, som skal plejes, hvis man vil sikre trivsel i hele familien: Forældrenes forbindelse til deres børn, forældrenes forbindelse til hinanden, forbindelsen søskende imellem og hvert enkelt medlem af familiens forbindelse til sig selv.

I denne podcast vil psykolog og parterapeut Frej Prahl i samarbejde med psykolog med speciale i børn og familier Morten Prahl forsøge at pege på nogle af kærlighedens vildveje i familien og vise, hvordan vi kan finde vejen tilbage til hinanden. Og os selv.

Mix og klip af Jonas Carl Pedersen. Musik af Jonas Carl Pedersen