Christian Puglisi: “Jeg var nødt til at skære ind til benet og finde ud af, hvor jeg ville være henne”

Tommy Ahlers taler i dette afsnit af ‘Fiasko’ med restauratør og kok Christian Puglisi om at give slip, og om hvorfor han under coronapandemien besluttede at lukke sin Michelin-restaurant, Relæ, efter 10 år.Vært: Tommy AhlersProducer: Emily Lodberg & Simone Nystrup-LarsenMusik: Leo Peter Larsen Redaktør: Emil Norsker

Om Podcasten

Tommy Ahlers har i nogen tid forsøgt at gøre op med “perfekthedskulturen” - Det tilsyneladende perfekte liv med insta-venlig morgenmad, fede jobs, evig skønhed og masser af succes. Men bagved hver succes gemmer sig en historie om usikkerhed, fejl og hårdt arbejde. Det er den historie vi dykker ned i i podcastserien Fiasko, hvor Tommy får besøg af en række interessante gæster, som trods deres status i samfundet, også har oplevet fiaskoer på egen krop.