Vueltaens afgørelse & fokus på ernæring med Hannah Grant
Forhjulslir - En podcast af Anders Mielke - Mandage
Forhjulslir sponsoreres af Continental Dæk Danmark. I år kører hele 7 World Tour-hold på Continental dæk, heriblandt de nyeste tilkommende UAE-Team Emirates med Tadej Pogacar og danske Mikkel Bjerg. Continental er bannerfører for sikkerheden på landevejen - både med ShareTheRoad kampagnerne og at Sikkerhed Starter Med Dækket. På dagens etape zoomer vi ind og analyserer de store højdepunkter fra anden uge af Vuelta a España samt førstedagen i tredje uge, hvor Jonas Vingegaard vandt 16. etape og beviste, at han pt. er den stærkeste og bedste op ad i den spanske Grand Tour. Vi zoomer ind Jumbo Vismas trefork med Kuss, Vingegaard og Roglic, deres luksustilværelse, luksusproblem og kraftfulde jerngreb på løbet. Derudover vender vi naturligvis Remco Evenepoels nedsmelstning og genopstandelse på 24 timer i pyrernæerne i sidste uge, Andreas Kron fremragende kørsel og Vueltaens måske sidste håb for at lave ballade i klassementet, nemlig Juan Ayuso. I de sidste 2-3 sæsoner har Jumbo-Visma taget føringen i forhold til marginal gains, performance og ernæring. Og på netop ernæring og kost ser det ud til, at de er langt foran alle andre hold. Hvordan kan det være, at Jumbo-Visma er blevet 'benchmark' i cykelsporten i forhold til ernæring? Hvad er det de gør som er så specielt? Og hvordan og hvorfor er ernæring blevet den nye marginal gain i cykelsporten? Det giver kok, Hannah Grant, os et unikt indblik, da hun med sin baggrund som mange år som cykelkok på Saxo Bank/Tinkoff og Orica GreenEdge samt forfatter til "The Grand Tour Book", har besøgt Jumbo-Vismas køkken og Food & Nutrition Team i løbet af denne sæson. Få 20% på Hannah Grants "The Grand Tour Book" 1 og 2 med rabatkoden "forhjulslir20", som er gyldig indtil søndag den 17. september. Du kan købe bogen på hannahgrant.com