Chokolade med Adam Aamann

Ville du kunne undvære chokolade? Ifølge kok og restaurantindehaver Adam Aamann kan vi blive nødt til at ofre nogle af vores yndlingsråvarer, hvis vi skal komme eksempelvis børnearbejde i kakaoplantager til livs. Tilrettelagt af Mie Obbekær.

Om Podcasten

Det er nemt at vende det blinde øje til konsekvenserne ved vores forbrug. I Frås drejer vi hovedet og stirrer direkte ind i CO2-aftryk, kemikalieudslip, slavelignede arbejdsforhold og global ulighed. Vi gør det sammen med kendte danske meningsdannere, der bundærligt deler ud af deres forbrugsvaner og dårlige samvittighed. Sammen prøver vi at forstå de globale strukturer og de udfordringer, der står i vejen for, at vi i EU når en mere ansvarlig produktion, flere anstændige jobs globalt og en mere bæredygtig vækst. Og der kommer faktisk løsninger på bordet. Tilrettelagt og redigeret af Isabel Møller og Mie Obbekær.Projektet er lavet med støtte fra Europa Nævnet.