Fremtidens Mad
Fremtiden på P1 - En podcast af DR - Lørdage
![](https://is1-ssl.mzstatic.com/image/thumb/Podcasts116/v4/0e/e5/e5/0ee5e570-fd2d-e82e-9767-b921bb1c826e/mza_3434156594595286752.jpg/300x300bb-75.jpg)
Kategorier:
En proteinbar lavet af insekter, og en bøf, som ikke har kostet et eneste dyreliv. Det er nogle af de ting, der kan ligge på tallerkenen om 100 år. I dagens udgave af Fremtiden på P1 undersøger vi, hvilken slags mad vi kommer til at spise i fremtiden, og hvordan 3D-printere kan gøre livet i køkkenet lettere. Dagens gæster er Mia Fiilsøe Falkeborg, forretningsleder i Center for Fødevareteknologi på Teknologisk Institut og Jette Feveile Young, professor på Institut for Fødevarer på Aarhus Universitet. Vært: Mette Walsted Vestergaard. Tilrettelæggelse: Asta Aaholm & Nicolai Dupont. Redaktør: Tue Blædel. Produceret for DR af Beam Audio Agency.