Nohrlund - Fra skolekøkkenet til hele verden

I denne episode skal du høre historien om Nohrlund fortalt af Søren Aamand og Anders Houmann. De producerer færdigblandet cocktails i stor skala. Alt er 100% økologisk og lavet på de bedste råvare.Nohrlund er historien om to bartendere, som i 2014 kastede sig ud i at ville lave et velsmagende produkt, og vi taler bl.a. om de høje ambitioner og hvordan de har tænkt sig at indtage Europa. Og selvom der har været masser af bump på vejen holder de to founders sammen - Noget som har været afgørende for Nohrlunds succes. Er du interesseret i at annoncere på Iværksætterhistorier? Så kontakt vores producer Jakob Sloth Linneberg på 71904292 eller [email protected] har også en lille gave til dig. Står du overfor at skulle pitche til Løverne i den kommende sæson af Løvens Hule, så kan du helt gratis hente Nikolai Høgkilde fra Skatteguidens bedste råd og do's & don'ts til kommende deltagere, samt hvilke spørgsmål du bør have et virkelig godt svar på. Der er virkelig guldkorn at hente og Nicolai gik jo fra programmet med en investering fra Jesper Buch på 1,5 kr. Hent guiden her: https://bit.ly/3s8XmfgDin vært er Mark Anthony og podcasten er mixet og klippet sammen af Ugli Fruit ProductionsSee omnystudio.com/listener for privacy information. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Om Podcasten

**Produktionen af flere Iværksætterhistorier-episoder er midlertidigt sat på pause. Vi stræber efter at vende stærkt tilbage - gerne hurtigst muligt**Iværksætterhistorier er Danmarks (måske) største om iværksætteri. Her kan du høre om iværksætterne, imens de er i gang med at gøre deres startup eller scaleup til en succes. Du får et indblik i deres tanker, drømme og frustrationer, som foregår undervejs i iværksætterprocessen og hvordan de gik fra idé til skalering, samt hvilke udfordringer de har oplevet og hvad de vil råde andre iværksættere til at gøre. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.