Kok og Kok imellem - Simon Jul

Med dagens epsiode er denne sæson som jeg har helliget det jeg kalder “Kokke der ikke er Kokke” desværre til ende. Men naturligvis lukker vi ned med maner og jeg har ingen ringere end multitalentet Simon Jul Jørgensen i studiet og glæder mig til at få afdækket de mere alvorlige sider af hans sædvanligvis mere komikdrevne side afdækket og vise at “kokken der ikke er kok” er andet og mere end karakteren Pølle fra Pølles køkken. Glæd jer til min snak med multikunstneren og fødevareaktivisten Simon Jul Jørgensen  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Om Podcasten

KOK OG KOK IMELLEMaf Thomas Rode AndersenVelkommen til mit hobby journalistiske projekt “Kok & Kok imellem”.Jeg er Thomas Rode Andersen, tidligere Køkkenchef på legendariske Restaurant Kong Hans Kælder i Kbh og medstifter af https://www.rigtigmad.dk/“Kok og Kok imellem” startede imens jeg var i karantæne under den første lockdown som ren "Corona Radio" hvor jeg talte med gode gamle kolleger om alt mellem himmel og jord over en telefonforbindelse.Her i de efterfølgende sæsoner går jeg lidt grundigere til værks og inviterer de snakkelystne kokke hjem ind i Podamok studiet og optager podcasten med det bedste tekniske set-up på lydsiden, med et kamera snurrende under seancen og dygtige mennesker i kulissen til at sikre at din oplevelse af mine snakke med nogle af landets bedste kokke bliver en klokkeklar fornøjelse. Hør med når jeg og mine gæster snakker om ting, oplevelser og begivenheder som sjældent kommer frem når vi kokke giver interviews med rigtige journalister. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.