Grisen 2024 - Episode 46: Grisehistorie og sprøde svær på stegen
Landbrugspodcasten - En podcast af Landbrugspodcasten - Mandage
Kategorier:
Hvordan laver man de perfekte svær på sin flæskesteg? Det prøver i på at svare på i denne episode af Grisen! I den anledning har vi besøg af Rikke-Gry Nielsen som de fleste måske kender fra Griseriet, og Elsebeth Justesen Poulsen, som er ekspert i flæskesteg. Vi skal selvfølgelig høre lidt om Elsebeth, og derefter dykker vi ned i grisens historie - hvordan vi overhovedet begyndte at spise grise, og generelt hvilke formål grisen har haft igennem tiden. Anders har også taget et par fun facts med, som vi vender. Derefter nørder vi ned i hvordan man laver den helt perfekte flæskesteg, og alle de gode husmodertips, så dine svær bliver sprøde i år! Der skal nørdes gris, så Anders inviterer kloge hoveder og spændende fagpersoner i studiet hver uge. Stemningen er god og fagligheden er i fokus i Grisen, som præsenteres i samarbejde med Vestjyllands Andel, Ceva & Svinerådgivningen