Livets Skole

Episode 1: Livets mange fællesskaber med gæst Amanda Collin

af Livets Skole | Udgivet 9/23/2020

I dette premiereafsnit handler det om gruppedynamikkens evige dilemmaer og livets mange fællesskaber, herunder særlig dem som dannes i studietiden. Hvilke krav må du stille til dine venner? må man bryde med sin studiegruppe? og hvordan indgår du bedst i livets
mange fællesskaber? Gæsten er skuespiller Amanda Collin, som deler ud af sine bedste erfaringer og anekdoter fra et liv, som en del af mange fællesskaber på teaterscener og filmset rundt omkring i verden.

Om Podcasten

Må jeg bryde med min læsegruppe? Bør jeg oprette en LinkedIn? Hvad fanden er en forskudsopgørelse? Og hvordan håndterer jeg bedst præstationsangst på studiet? 'Livets Skole' er podcasten om alt det, du ville ønske du havde vidst i din studietid, men som ingen fortalte dig. I hvert afsnit stilles skarpt på et nyt emne og sammen med en gæst, vender og drejer værterne digter Caspar Eric og radiovært Signe Amtoft, temaet ved hjælp af eksempelvis dilemmaer fra studerende, egne fortrydelser og personlige fortællinger. Podcasten udgives af Heartbeats i samarbejde med Studybox, som er en streamingtjeneste, der tilbyder de studerende fuld adgang til deres studiebøger med ét abonnement.