Tine Bernth: Om børn der falder uden for kasserne, skolevægring og hvordan er det så at være voksen, når man var ét af de børn?

Jeg har inviteret min nære veninde, Tine Bernth, i studiet til en samtale om børn der ikke passer ned i kasserne. Vi taler også om skolevægring og om hvordan det er at være voksen, når man var ét af de børn, der faldt uden for.

Tines yngste datter på ni har ikke haft en stabil skolegang i halvandet år.

“Jeg har flere gange sagt til dem i systemet: Min grænse går der, hvor min tilknytning til mit barn kommer på spil, og den overskrider jeg simpelthen ikke.” - Tine Bernth, Livsmanifestet


Tine Instagram

Maj My Instagram

Musik: Soundhweel

Om Podcasten

I Livsmanifestet sætter forfatter, journalist og normkritiker Maj My Humaidan fokus på de systemer, der udgør vores samfund, og de valg vi alle sammen træffer hver dag uden helt at være bevidste om det. Sammen bevæger ugens gæst og Maj My sig igennem det tågede landskab af kulturelt betingede "strukturer", "normer" og "selvfølgeligheder", og tager nogle af de områder, der ofte er decideret ulogiske eller sågar skadelige under behandling. Kunne livet se helt anderledes ud, hvis vi tog mere aktivt stilling til, hvad vi gør med vores tid?