Der nørdes whisky med Hans Martin Hansgaard

Hans Martin Hansgaards whisky interesse går mange år tilbage. Han har sin egen samling, som kun er blevet større, efter at han og otte venner har startet deres eget whisky destilleri, Stauning Whisky. Vært, Mikkel Nielsen, lærer i dagens program alt hvad der er værd at vide om processen bag god whisky, ingredienser, fade og om man drikker whisky til mad. Hans har også taget en del af sin egen whisky samling med i studiet! Hør med når der bliver nærstuderet, smagt og duftet og om Mikkels drøm om at få smagt en Macallan Gran Reserva fra 1981 går i opfyldelse. ‘MADØRE’ er produceret af BEAM Audio Agency for Radio4 See omnystudio.com/listener for privacy information.

Om Podcasten

I Radio4’s ugentlige madprogram ”Madøre” er du i godt selskab med vært og kok Mikkel Nielsen. Sammen med en gæst tager Mikkel dig igennem ugens historier og tendenser inden for gastronomiens verden. Som lytter af programmet kan du holde dig opdateret på, hvad der rører sig inden for mad- og vinscenen. Derudover får du konkrete brugbare tips og tricks fra fagkyndige gæster, som du selv kan afprøve i dit eget køkken. Mikkels tilgang er, at det ikke behøver at være dyrt for at være godt.