Fra IT i Silicon Valley til kakao i Honduras med Frank Homann

Manglende forelæggelse: I dette program bliver der af gæsten Frank Homann fremsat flere kritikpunkter af mærkningsordningen Fairtrade, uden at der blev fremvist dokumentation for kritikken, eller at Fairtrade var repræsenteret i udsendelsen. Redaktionen har efterfølgende været i kontakt med Fairtrade, som oplyser, at deres afregningspriser for råvarer er anderledes end beskrevet, da der findes tillæg og vilkår, som ikke nævnes i programmet. Fairtrade oplyser desuden, at man ikke udstationerer medarbejdere, som beskrevet i udsendelsen, men arbejder med lokalt ansatte i hele verden. God chokolade er en smagsoplevelse der skaber en form for lykkefølelse. Derfor stræber CEO i Xoco Gourmet, Frank Homann, efter det perfekte chokolade. Frank går i dybden med dyrkelse af kakaotræer, fermenteringen af kakaobønner og kakaofrugtkødet, samarbejdet med farmerne og meget mere i dagens afsnit af MADØRE. Og selvfølgelig får vært, Mikkel Nielsen, smagt på chokolade. MADØRE er produceret af BEAM Audio Agency for Radio4.See omnystudio.com/listener for privacy information.

Om Podcasten

I Radio4’s ugentlige madprogram ”Madøre” er du i godt selskab med vært og kok Mikkel Nielsen. Sammen med en gæst tager Mikkel dig igennem ugens historier og tendenser inden for gastronomiens verden. Som lytter af programmet kan du holde dig opdateret på, hvad der rører sig inden for mad- og vinscenen. Derudover får du konkrete brugbare tips og tricks fra fagkyndige gæster, som du selv kan afprøve i dit eget køkken. Mikkels tilgang er, at det ikke behøver at være dyrt for at være godt.