Er vores madkultur bæredygtig?

Hvad betyder det om vi selv skræller og snitter? Er der en sammenhæng mellem bæredygtighed og det hjemmelavede måltid, og hvor lang tid vi bruger på det? I dette afsnit dykker vi dybt i den danske madkultur og får inspiration til, hvordan vi ved at ændre små ting i vores madlavning, kan tage skridt mod en stor forskel. Gæst er Judith Kyst, der er direktør i Madkulturen, en organisation der med hendes egne ord, arbejder for at holde hånden under den danske madkultur. Podcasten er produceret for REMA 1000 af Bauer Media. Vært Vigga Svensson. Producer Martin-Birket Smith. Redaktør Rune Born Schwartz.

Om Podcasten

Hvad sker der, når et hold udvalgte danskere siger ja til at udfordre sig selv til at gøre en forskel i hverdagen? 2021 eksperimentet er fjerde sæson af REMA 1000's podcast, der handler om at gøre en forskel med sin indkøbskurv. For sig selv, for hinanden – og for verden omkring os. Vi følger vores deltagere igennem hele året og hører om deres erfaringer, opture og nedture. Følg med i Med Kloden I Kurven- 2021 Eksperimentet fra første afsnit lige her. Podcasten er produceret for REMA 1000 af Bauer Media. Vært: Ortal Knudsen, Medvirkende: Christina Rievers, Emilie Jarskjold Jensen, Lasse Plato, Mikkel Aaberg Christensen, Anne Romvig Jensen, Natasha Dottin, Maria Schouby Frandsen, Joachim Skak, Caroline Beierholm Skaarup og Anne Kronborg. Producer: Martin Birket-Smith, redaktør: Rune Born Schwartz, produktionsledelse: Sofie Carlsen