Fortiden er fremtiden

Dengang mormor var ung, var madlavning noget andet, end det er i dag. Men der er mange af de gamle dyder, vi kunne lære noget af. Vores bedsteforældres tilgang til råvarer var nemlig i mange henseender mere bæredygtig, end den vi har i dag. I det her afsnit taler Vigga Svensson med kogebogsforfatter Kirsten Høgh Fogt ('God mad, let at lave') om madkulturens udvikling og kommer med tips til lette og lækre opskrifter, hvor alle kan være med. Vært: Vigga Svensson, medvirkende: Kirsten Høgh Fogt kogebogsforfatter og viceforstander på Suhrs Højskole. Podcasten er produceret for REMA 1000 af Bauer Media.

Om Podcasten

Hvad sker der, når et hold udvalgte danskere siger ja til at udfordre sig selv til at gøre en forskel i hverdagen? 2021 eksperimentet er fjerde sæson af REMA 1000's podcast, der handler om at gøre en forskel med sin indkøbskurv. For sig selv, for hinanden – og for verden omkring os. Vi følger vores deltagere igennem hele året og hører om deres erfaringer, opture og nedture. Følg med i Med Kloden I Kurven- 2021 Eksperimentet fra første afsnit lige her. Podcasten er produceret for REMA 1000 af Bauer Media. Vært: Ortal Knudsen, Medvirkende: Christina Rievers, Emilie Jarskjold Jensen, Lasse Plato, Mikkel Aaberg Christensen, Anne Romvig Jensen, Natasha Dottin, Maria Schouby Frandsen, Joachim Skak, Caroline Beierholm Skaarup og Anne Kronborg. Producer: Martin Birket-Smith, redaktør: Rune Born Schwartz, produktionsledelse: Sofie Carlsen