Klima, kostråd og kødsovs

Spaghetti kødsovs, frikadeller og lasagne er kendte, velsmagende klassikere, som eksperimentets deltagere ofte tyr til i en travl hverdag, når aftensmaden skal være nem at gå til og lækker at spise. Men hvor meget bliver der tænkt over klimaaftrykket, når kødsovsen røres sammen mandag aften? I de næste 14 dage skal deltagerne se deres yndlings-hverdagsretter efter i sømmene, og tilpasse dem til de nye kostråd, der kom i januar 2021. De syv nye råd har nemlig ikke bare folkesundheden, men også klimaets ve og vel for øje. Det betyder mere grønt, mindre kød og mere fuldkorn. Spørgsmålet er, om deltagernes elskede hverdagsklassikere kan overleve en kostråds-tilpasning, eller om den gode, gamle kødsovs sejrer i sidste ende? Podcasten er produceret for REMA 1000 af Bauer Media. Vært: Ortal Knudsen, producer: Martin Birket-Smith, produktionsledelse: Sofie Carlsen

Om Podcasten

Hvad sker der, når et hold udvalgte danskere siger ja til at udfordre sig selv til at gøre en forskel i hverdagen? 2021 eksperimentet er fjerde sæson af REMA 1000's podcast, der handler om at gøre en forskel med sin indkøbskurv. For sig selv, for hinanden – og for verden omkring os. Vi følger vores deltagere igennem hele året og hører om deres erfaringer, opture og nedture. Følg med i Med Kloden I Kurven- 2021 Eksperimentet fra første afsnit lige her. Podcasten er produceret for REMA 1000 af Bauer Media. Vært: Ortal Knudsen, Medvirkende: Christina Rievers, Emilie Jarskjold Jensen, Lasse Plato, Mikkel Aaberg Christensen, Anne Romvig Jensen, Natasha Dottin, Maria Schouby Frandsen, Joachim Skak, Caroline Beierholm Skaarup og Anne Kronborg. Producer: Martin Birket-Smith, redaktør: Rune Born Schwartz, produktionsledelse: Sofie Carlsen