Det, Vi Taler om ... I Restaurationsbranchen

Sex på et poolbord for længere åbningstider,Chefer, der kræver at blive kaldt far,Gæster, der opdager de bliver kaldt fede svin af tjeneren under serviceOg en kok, der får tæsk i køkkenet pga sex med en kollegaRestaurationsbranchen scorer ikke bare topkarakterer i dårlige arbejdsforhold, men også i sladder, drama og intriger. Og du skal ikke have været en del af den danske restaurationsbranche særlig længe, før du bliver introduceret til de legendariske vandrehistorier om branchen og dens folk.Ovenstående overskrifter er alt sammen historier og oplevelser, Frederikke og Natasja selv har hørt eller haft, og som de i dagens afsnit glædeligt deler ud af til dig, der nu ikke skulle have hørt dem.Så find popcornene frem, sæt podcasten på og så rigtig god lytter.

Om Podcasten

Sæt dig til bords blandt byens tjenere, bartendere, runnere, og opvaskere, når de tager dig igennem restaurantbranchens værste arbejdsforhold, uhøflige gæster og kampen om drikkepengene. Sammen med to ugentlige gæster vil vært Anne Lund Larsen fortælle historier og, give gode råd videre, for at sikre at du ikke begår de samme fejl, hun selv begik. For hvorfor ender Anne altid tilbage i armene på restaurationsbranchen på trods af, at favntaget er kejtet og grusomt? Det finder vi ud af, når den sidste gæst er gået.