Et Michelin Mareridt

I dag skal vi snakker om et vaskeægte Michelin mareridt.Det seneste år har TV 2s dokumentar-redaktion talt med mere end 70 nuværende og tidligere ansatte på danske Michelin og fine dining-restauranter, og i sidste uge kunne vi se andet og sidste afsnit, hvor flere tidligere medarbejdere beretter om dårlige arbejdsforhold på adskillige af landets mange Michelin-restauranter.Derfor har Anne inviteret Nicolai og Sara ind, som begge to har arbejdet på Michelin restaurenter, for at høre deres mening om både dokumentaren og branchen. De taler blandt andet om, hvorvidt det er muligt at være verdens bedste til faget, uden at have en moderne form for slaveri på en arbejdpladsen? Om det er gæsterne, der sætter noget nær umulige standarter for branchen? Og om vi skal stoppe med at uddele Michelin-stjerner for i stedet at passe på de mennesker, der arbejder i branchen.Rigtig god lytter!

Om Podcasten

Sæt dig til bords blandt byens tjenere, bartendere, runnere, og opvaskere, når de tager dig igennem restaurantbranchens værste arbejdsforhold, uhøflige gæster og kampen om drikkepengene. Sammen med to ugentlige gæster vil vært Anne Lund Larsen fortælle historier og, give gode råd videre, for at sikre at du ikke begår de samme fejl, hun selv begik. For hvorfor ender Anne altid tilbage i armene på restaurationsbranchen på trods af, at favntaget er kejtet og grusomt? Det finder vi ud af, når den sidste gæst er gået.