How To Communicate With A Chef

Hvordan får man kokken til at respektere en tjener via god kommunikation?Hvordan skaber man psykologisk tryghed på en arbejdsplads?Og hvorfor må man ikke råbe tilbage, når de andre starter med at råbe af dig?De fleste af os har nok en kommunikationsrådgiver i livet. En man kan sparre med, når der skal sendes en kedelig besked, eller man står midt i en konflikt. Annes rådgiver hedder Amalie, der er den tidligere kollega, som alle dage har været den, der var mest respekteret på deres fælles arbejdsplads.Derfor har Anne selvfølgelig inviteret Amalie ind til en snak om, hvordan fanden man lærer at snakke kokkenes sprog.Rigtig god lytter!

Om Podcasten

Sæt dig til bords blandt byens tjenere, bartendere, runnere, og opvaskere, når de tager dig igennem restaurantbranchens værste arbejdsforhold, uhøflige gæster og kampen om drikkepengene. Sammen med to ugentlige gæster vil vært Anne Lund Larsen fortælle historier og, give gode råd videre, for at sikre at du ikke begår de samme fejl, hun selv begik. For hvorfor ender Anne altid tilbage i armene på restaurationsbranchen på trods af, at favntaget er kejtet og grusomt? Det finder vi ud af, når den sidste gæst er gået.