Jobsamtalens Don'ts And Does

Hvordan spotter man red flags på en arbejdsplads til en jobsamtale?Hvordan spørger man ind til løn- og arbejdsforhold, når de ikke selv nævner det?Og hvordan holder man den gode ansættelsessamtale?Anne har været til ufattelige mange dårlige jobsamtaler i restaurationsbranchen, og hun kunne potentielt have sparet sig selv for ræddi' mange rædderlige arbejdspladser, hvis hun havde lært, hvordan man spotter faresignalerne.Derfor har Anne allieret sig med tidligere CFO for en restaurantkæde, der igennem headhuntere og rekrutteringsfirmaer har fået stor anerkendelse i sin måde at holde jobsamtaler på.Anne har også rekonstrueret en klassisk jobsamtale fra branchen med en tidligere restaurantchef, som hun spiller klip fra, så CFO Tim kan give feedback - både til den jobsøgende og arbejdspladsen.GOD LYTTER!

Om Podcasten

Sæt dig til bords blandt byens tjenere, bartendere, runnere, og opvaskere, når de tager dig igennem restaurantbranchens værste arbejdsforhold, uhøflige gæster og kampen om drikkepengene. Sammen med to ugentlige gæster vil vært Anne Lund Larsen fortælle historier og, give gode råd videre, for at sikre at du ikke begår de samme fejl, hun selv begik. For hvorfor ender Anne altid tilbage i armene på restaurationsbranchen på trods af, at favntaget er kejtet og grusomt? Det finder vi ud af, når den sidste gæst er gået.