Micromanagement

Hvad er micromanagement?Hvordan påvirker det ens psyke at føle sig konstant overvåget?Og er grunden til, at man hader mikromanagement, ikke bare at man bliver taget i, ikke at gøre sit arbejde godt nok? Vi ved, der er mangel på god ledelseserfaring og uddannelse i restaurationsbranchen, og i Annes top 3 hadeting, ligger lederstilen, der eksisterer i allerbedste velgående, Micromanagement klart i toppen.Derfor har Anne inviteret Nikita og Teis ind til en snak om, hvad deres oplevelser med micromanagement er, om den egentlig er så dårlig som først antaget, og hvad løsningen kan være.Rigtig god lytter!Link til de råd vi snakker om i programmet.

Om Podcasten

Sæt dig til bords blandt byens tjenere, bartendere, runnere, og opvaskere, når de tager dig igennem restaurantbranchens værste arbejdsforhold, uhøflige gæster og kampen om drikkepengene. Sammen med to ugentlige gæster vil vært Anne Lund Larsen fortælle historier og, give gode råd videre, for at sikre at du ikke begår de samme fejl, hun selv begik. For hvorfor ender Anne altid tilbage i armene på restaurationsbranchen på trods af, at favntaget er kejtet og grusomt? Det finder vi ud af, når den sidste gæst er gået.