Restaurantchef Eller Sugar Daddy?

''Hvad ville du gøre for 500 kr?'' Den besked modtog Marie Louise fra hendes restaurentchef en sen aften, efter han havde forklaret hende om en tidligere ansat, han havde betalte for ydelser, der havde seksuelle undertoner. Dagens gæst er Marie Louise, som fortæller om sin forfremmelse til souchef - en forfremmelse hun havde kæmpet for at få, og var stolt af at få tilbudt. Desværre oplever hun tydeligt uklare rammer for relationen til hendes nærmeste chef.Der gør, at hun den dag i dag har det svært med mandelig autoriteter og får angstligneden symtomer i mødet med mandlige chefer. Marie Louise fortæller om hendes oplevelse på denne pågældende restaurent, hvad konsekvenserne for hende har været, og hvad hun ville have ønsket hun gjort dengang. Rigtig God Lytter!

Om Podcasten

Sæt dig til bords blandt byens tjenere, bartendere, runnere, og opvaskere, når de tager dig igennem restaurantbranchens værste arbejdsforhold, uhøflige gæster og kampen om drikkepengene. Sammen med to ugentlige gæster vil vært Anne Lund Larsen fortælle historier og, give gode råd videre, for at sikre at du ikke begår de samme fejl, hun selv begik. For hvorfor ender Anne altid tilbage i armene på restaurationsbranchen på trods af, at favntaget er kejtet og grusomt? Det finder vi ud af, når den sidste gæst er gået.