SÅ DER JULEFROKOST SÆSON! (rip) #2

Hvilke typer møder vi under julefrokostsæsonen?Hvordan klæder man personalet ordentligt på til årets travleste sæson?Og burde man sætte personale ind som spioner under service, der kan træde til, når gæsterne har drukket for meget snaps?I dette afsnit taler Anne og Nikolaj om den travleste sæson på restaurantåret, hvor rædderligt det kan være, og om HORESTAs nye kampagne ''Hånden på hjertet, ikke på låret''.Og bare rolig, vi brokker os ikke bare i en time om det alle fra branchen ved er kummerligt, men går også helt 'Løvens Hule' på nye praktiske tiltag, restauranter kan gøre for at passe på deres personale. FREE OF CHARGE - DET ER PUBLIC SERVICE MINE DAMER OG HERRER!Rigtig god lytter!

Om Podcasten

Sæt dig til bords blandt byens tjenere, bartendere, runnere, og opvaskere, når de tager dig igennem restaurantbranchens værste arbejdsforhold, uhøflige gæster og kampen om drikkepengene. Sammen med to ugentlige gæster vil vært Anne Lund Larsen fortælle historier og, give gode råd videre, for at sikre at du ikke begår de samme fejl, hun selv begik. For hvorfor ender Anne altid tilbage i armene på restaurationsbranchen på trods af, at favntaget er kejtet og grusomt? Det finder vi ud af, når den sidste gæst er gået.