Nyt, sundt - og sandt?

4: Tre myter om alkohol: Hvornår bliver alkohol farligt?

af Nyt, sundt - og sandt? | Udgivet 12/29/2020

e muligheder for at få sig en kold øl eller et godt glas vin, men bør vi egentligt lade være at drikke alkohol?Det og meget mere ser vi nærmere på i et nyt afsnit af ”Nyt, sundt - og sandt?”.Værterne Karen Lyager og Jerk W. Langer har fanget læge og vin-entusiast Erik Skovenborg på en Skype-linje, og sammen gennemgår de tre myter om alkohol:1. Vi mennesker ville havde det bedre og være skarpere i hovedet, hvis vi havde en konstant promille på 0,52. Hvert glas vin koster 1000 hjerneceller3. Det er aller sundest slet ikke at drikke alkohol

Om Podcasten

I podcasten "Nyt, sundt - og sandt?" kigger Karen Lyager og Jerk W. Langer sundhedsmyterne i sømmene og finder med udgangspunkt i videnskaben ud af, hvordan mad og drikke påvirker vores sundhed. Hvis du har spørgsmål om sundhed eller idéer til myter, som værterne bør tage op, så skriv til [email protected]