Med Bo Bech

I ’Sidelæns’ tager vores chefredaktør, Kristoffer Dahy Ernst, vores læsere og lyttere med ind i maskinrummet på redaktionen. Vi giver et indblik i, hvordan vi arbejder med fx portrætter og reportager og fortæller historierne rundt om de artikler, vi skriver til magasinet. ’Sidelæns’ er også redaktionens vindue ud til verden. Vi interviewer musikere, designere, forfattere, kokke, filmfolk og alt derimellem, som vi synes, kan noget ekstraordinært, og som vi gerne vil tale med. Og vi går i luften med en af de helt store personligheder, vi har herhjemme. Bo Bech er kok, meget ofte er han også restauratør, men siden han forlod sin restaurant Geist på Kongens Nytorv i København, har han brugt alt sin tid på sin nye bog, ’The Relation Between Us’. Et mastodontisk hovedværk der samtidig fuldender en trilogi af bogudgivelser fra hans hånd. De to første hed ’In My Blood’ og ’What Does Memory Taste Like’. Vi inviterede Bo til frokost for at snakke om hans bog og om hans tilværelse.

Om Podcasten

I ’Sidelæns’ interviewer vi musikere, designere, forfattere, kokke, filmfolk og alt derimellem, som vi synes, kan noget ekstraordinært, og som vi gerne vil tale med.