Skål Søster: Venskabelig duel, restauranttips og stærke holdninger om brød

Dagens udgave af Skål Søster kan kaldes en international special, eftersom der er dobbelt op på TV2-korrespondenter i studiet. Eva Ravnbøl har netop udgivet kogebogen “Guds eget køkken” og med udgangspunkt i den, taler hun og Ulla Terkelsen om madtraditioner i Italien og Frankrig. Blandt andet kan du høre, hvorfor du altid skal gå efter restauranter med lysstofrør i lofterne og altid bør stole på en håndværkers kulinariske råd. Vært: Rikke Dal Støttrup Medvært og producer: Caroline Højrup Heidemann Lyddesign: Joshua Lindemann

Om Podcasten

Skål Søster er ALT for damernes fredagsbar, hvor vi ser tilbage på ugen, der er gået, gennem kvinde-øjne: Hvilke emner har vi været optaget af? Hvad har ugens højde- og lavpunkter været? Og er vi blevet klogere? Vi tager både de seriøse og sjove emner under behandling, og vi giver gerne plads til personlige anekdoter. Desuden udsteder vi en skål for de kvinder, der ”tog en for holdet” i løbet af ugen. Værter: Rikke Dal Støttrup og Caroline Højrup Heidemann Musik: Joshua Lindemann