Stjernekok Wassim Hallal: “Selvfølgelig er der en grænse for hvor langt man kan nå, men man må aldrig give op”

Da finanskrisen buldrede derudaf i 2009, stod Wassim Hallal ved en skillevej. Han havde igennem en årrække opbygget et ry som en af Danmarks mest eftertragtede kokke, som blandet køkkenchef på Molskroen og senere også køkkenchef i den Japanske Have på en restaurant der bar hans initialer 'WH'. Men da krisen begyndte at vise sit grimme ansigt, kunne ejerne ikke længere betale regningerne og pludselig var Wassim Hallals gode ry og rygte på spil. Derfor valgte Hallal at kautionere sine ejere, betalte regningerne selv og sagde sin stilling op.Wassim Hallal tog en stor chance for at beskytte sit gode rygte i de gastronomiske kredse. Det skulle senere vise sig at bære frugt. Umiddelbart efter gik han ind i ejerskabet på Restaurant Frederikshøj, ansatte sig selv som køkkenchef og blev i 2015 belønnet for sin satsning med en michelinstjerne, som restauranten har den dag i dag.I dette afsnit af vores podcastserie 'Skiftet' taler vært Flemming Møldrup med Wassim Hallal om den tumultariske periode i hans liv, om hvordan han driver sin forretning og hvordan han bruger sin drivkraft til at skabe i køkkenet.1

Om Podcasten

Podcasten er sponsoreret af Home.Et skift i livet kan komme som et lyn fra en klar himmel. Pludseligt og helt uden varseI står man ved en skillevej og skal gentænke hele sin tilværelse.I podcasten 'Skiftet' er vært Flemming Møldrup på besøg hos en person der har gennemgået et stort skift i deres liv. For at tale om hvordan skiftet har påvirket dem, hvad de har lært, og hvordan de er landet på den anden side.Måske står du selv en dag i en lignende situation. I 'Skiftet' bliver du inspireret til hvordan du med ro i maven finder dig selv i en situation, der kan virke uoverskuelig.