Fastelavnsbolle-smagning og luksus på budget: Castberg deler sine bedste tips

Spar kassen - En podcast af B.T.

Er de mange fastelavnsboller derude virkelig pengene værd? Hvad sker der med priserne på chokolade og kaffe? Og hvordan kan vi lave en god middag til den bedre halvdel derhjemme uden at sprænge budgettet? Alt det giver kok Thomas Castberg sit besyv på i denne udsendelse af Spar kassen. Vært: Laura Bitte Rossau, journalist, EuroinvestorGæst: Kok Thomas CastbergProducer: Frederik Riis-JacobsenProgramansvarlig: Niels Philip Kjeldsen, journalistisk chef på B.T. Få konkrete og gratis råd til at træffe bedre økonomiske valg i dit liv ved at skrive dig op til nyhedsbrevet Spar Kassen fra Marie Milling: https://www.bt.dk/privatoekonomi/spar-kassen-faa-konkrete-og-gratis-raad-til-at-traeffe-bedre-oekonomiskeSee omnystudio.com/listener for privacy information.