Fremtidens forunderlige fødevareteknologier

Vidste du følgende: Siden 1980 er verdens befolkning fordoblet - OG den gennemsnitlige ernæring per person steget 35%.Vildt, ikke? Og alligevel nåede landbrugsarealerne et plateau efter 1980 og er faldet siden 2000.Årsagerne er teknologier, som gør fødevareproduktion stadig mere kompakt.Nu står vi imidlertid foran en voldsom acceleration i det. Årsagerne er ultra-kompakte teknologier såsom vertical farming, laboratoriekød og præcisionsfermentering, der netop nu er ved at slå igennem.Samtidig nærmer vi os det masse-individualiserede ”functional food”, der er tilpasset lige nøjagtigt dine genetisk behov. Altså fra ”du er, hvad du spiser” til ”du spiser ud fra, hvem du er.”Lyt med, når en af Danmarks absolut førende fødevareeksperter, nemlig Jakob Lave, tager os med på en rejse ind i fremtidens forbløffende fødevareteknologier.Værter:Fremtidsforsker Liselotte Lyngsø - LinkedInIværksætter og forfatter Lars Tvede - LinkedInMedvirkende:Jakob Lave - LinkedInTilrettelægger: Liselotte Lyngsø og Denis Rivin - LinkedInProducent: Kim Pihl-Vester - LinkedIn

Om Podcasten

Velkommen til programmet, der nysgerrigt vil undersøge alle de tendenser, der kommer til at vende vores alles liv på hovedet.I denne programrække vil fremtidsforsker Liselotte Lyngsø og iværksætter og forfatter Lars Tvede kigge ind i fremtiden for at se, hvilke tendenser, der lige om lidt vil skylle ind over os alle. Ved hjælp af Lars Tvedes Supertrendmaskine får vi masser af bud på, hvilke trends, der kommer til at ændre måden vi kommer til at leve på. Velkommen til fremtiden.Værter: Liselotte Lyngsø og Lars TvedeResearch og tilrettelæggelse: Denis RivinProducent: Kim Pihl-Vester