Livslang læring i praksis: Karriere, kompetenceudvikling & krumspring

I denne episode af TECHfolk møder Sophie Bech, der er projektleder på DTU Skylab, Carl Holde-Jensen til en snak om drivet bag det personlige behov for livslang læring. Det er både en ærlig og sårbar snak om at klatre til tops og gøre karriere og om at bokse med udfordringer undervejs. Der er lidt ekstra skrald på Carl – som vores vært Sophie beskriver det. Han sidder ikke stille og han skaber hurtigt forbindelser og netværk med de mennesker han omgås. Carl har læst en Executive MBA på DTU, hvilket nok udsprang i, at han er ekstremt nysgerrig og i konstant bevægelse. ”Det her med at have opdateret viden, er for mig den bedste garanti for at træffe en god beslutning. Den bedste garanti for velstand, er efter min mening viden. Fordi den kan du ikke tage fra andre. Du kan miste penge, du kan miste aktiver, men viden den mister du ikke, den har du og den kan du altid bruge!”, lyder det blandt andet fra Carl i podcasten. Find også ud af, hvordan Carl bearbejdede en fyring og det knæk det gav på selvværdet. Siden podcasten blev optaget har Carl søgt nye udfordringer.

Vært og speak: Sophie Bech & Freia Dam
Medvirkende: Carl Holde-Jensen
Tilrettelæggelse og redigering: DTU Learn for Life i samarbejde med Damn Podcast
Musik: Christiane Bjørg Nielsen
Finansiering: Otto Mønsteds Fond

Om Podcasten

TECHfolk er for dig som vil inspireres af andres livslange nysgerrighed og hang til nye opdagelser gennem forskning og uddannelse. Du møde nogle af DTU’s mest passionerede mennesker, der hver især vil give dig deres fortælling om at forske, undersøge og som aldrig bliver trætte af at lære - selvom målet og midlet til tider kan være udfordret.

I 2. sæson af TECHfolk zoomer vi atter ind på nogle af de mennesker, som brænder for at gøre en forskel for dig og mig, og hvis passion kan være afgørende for vores fremtid. Og det har vi brug for, hvis vi skal nå de mål om velfærd, sundhed og bæredygtig vækst, som er formuleret i FN’s 17 verdensmål.

TECHfolk er produceret af Center for Livslang Læring på DTU og finansieret med hjælp fra Otto Møndsteds Fond.

Vært og speak: Freia Dam & Sophie Bech
Tilrettelæggelse og redigering: DTU Lean for Life i samarbejde med Freia Dam
Musik: Christiane Bjørg Nielsen