#2 - Casper Poulsen ".. det er fuldstændig sindssygt at tænke på, at man kan påføre sig selv et traume og stadig vil gøre det hele om"

Jeg er ankommet til Skanderborg hvor jeg skal mødes med Casper Poulsen. Han er tidligere kampsoldat og havde sin sidste udsendelse i Irak i 2007. Og i dag lever han hvad der minder om et helt almindeligt liv. Han har en kone, to børn og en enkelt kat mens han driver sin egen klinik i byen som selvstændig specialiseret fysioterapeut.Jeg træder ind af døren. Der står en storsmilende Casper, som straks byder mig på kaffe og fortæller at han har glædet sig til at dele sin historie. Han undskylder at der er lidt rodet.. De er for få dage siden kommet hjem fra med deres lille nyfødte søn.Alt virker til at være lige præcis som det skal være.Men..Casper lider af PTSD. Noget hans nærmeste familie var opmærksom på da han kom hjem, men som først ramte hårdt ca. 6 uger efter en helt normal dag på skydebanen og som han stadig er mærket af den dag i dag.Besøg Ugli Fruit Productions: https://www.uglifruitproductions.dkBesøg Veterankortet: http://www.veterankortet.dkBesøg Udsendt af Danmark: https://www.udsendtafdanmark.dk/

Om Podcasten

Podcasten hvor jeg drager ud i landet og møder en række af de tidligere soldater som har været i krig for vores land. Men jeg kommer ikke bare for at drikke kaffe. Jeg kommer for at forstå. Forstå hvorfor de valgte den livsfarlige tilværelse som soldat og hvordan de kunne sige farvel til familie og venner for at drage i krig. Men jeg vil også prøve at forstå hvordan man skaber sig en ny identitet med mulige fysiske og psykiske mén når tiden som soldat er slut. Podcasten er et samarbejde mellem Veterankortet (www.veterankortet.dk), Udsendt af Danmark (www.udsendtafdanmark.dk) og Ugli Fruit Productions (www.uglifruitproductions.dk) som har produceret serien.Musik er produceret af Mikkel Povlsen (http://spoti.fi/359Xfo7)