Baking Radio: Chef Gail Sokol's Baking Podcast
En podcast af Chef Gail Sokol
85 Episoder
-
An Oven Side Chat About A Quest for The Perfect Pizza
Udgivet: 14.4.2022 -
An Oven Side Chat About Specialty Baking
Udgivet: 7.4.2022 -
An Oven Side Chat with A True Adirondack Baker
Udgivet: 31.3.2022 -
Not All Fruitcakes Are for Door Stops
Udgivet: 24.3.2022 -
Soaking Syrups
Udgivet: 17.3.2022 -
Baking with Oats
Udgivet: 10.3.2022 -
Deciphering Baking Terms
Udgivet: 3.3.2022 -
The Vitality of Vital Wheat Gluten
Udgivet: 24.2.2022 -
The Reuben
Udgivet: 17.2.2022 -
Simply Semifreddo
Udgivet: 10.2.2022 -
The Marvelous World of Macarons
Udgivet: 3.2.2022 -
Fabulous Frangipane
Udgivet: 27.1.2022 -
Eating the Curds
Udgivet: 20.1.2022 -
Creating the Flakiest Croissants
Udgivet: 13.1.2022 -
The Popover Phenomenon
Udgivet: 6.1.2022 -
My Biggest Baking Mistakes and How They Made Me a Better Baker
Udgivet: 24.12.2020 -
The Gluten Game- How to Create and Control Gluten in Baked Goods
Udgivet: 17.12.2020 -
Scaling- Adjusting Your Recipe to Fit Your Pans
Udgivet: 10.12.2020 -
Baking Memories with Grandma Etta
Udgivet: 3.12.2020 -
The Ultimate Chocolate Cream Pie
Udgivet: 26.11.2020
Award winning author, educator and chef Gail Sokol shares her experience, recipes, tips and tricks in this weekly baking podcast. Chef Sokol specializes in making baking easy and approachable for people of all skill levels.