85 Episoder

  1. An Oven Side Chat About A Quest for The Perfect Pizza

    Udgivet: 14.4.2022
  2. An Oven Side Chat About Specialty Baking

    Udgivet: 7.4.2022
  3. An Oven Side Chat with A True Adirondack Baker

    Udgivet: 31.3.2022
  4. Not All Fruitcakes Are for Door Stops

    Udgivet: 24.3.2022
  5. Soaking Syrups

    Udgivet: 17.3.2022
  6. Baking with Oats

    Udgivet: 10.3.2022
  7. Deciphering Baking Terms

    Udgivet: 3.3.2022
  8. The Vitality of Vital Wheat Gluten

    Udgivet: 24.2.2022
  9. The Reuben

    Udgivet: 17.2.2022
  10. Simply Semifreddo

    Udgivet: 10.2.2022
  11. The Marvelous World of Macarons

    Udgivet: 3.2.2022
  12. Fabulous Frangipane

    Udgivet: 27.1.2022
  13. Eating the Curds

    Udgivet: 20.1.2022
  14. Creating the Flakiest Croissants

    Udgivet: 13.1.2022
  15. The Popover Phenomenon

    Udgivet: 6.1.2022
  16. My Biggest Baking Mistakes and How They Made Me a Better Baker

    Udgivet: 24.12.2020
  17. The Gluten Game- How to Create and Control Gluten in Baked Goods

    Udgivet: 17.12.2020
  18. Scaling- Adjusting Your Recipe to Fit Your Pans

    Udgivet: 10.12.2020
  19. Baking Memories with Grandma Etta

    Udgivet: 3.12.2020
  20. The Ultimate Chocolate Cream Pie

    Udgivet: 26.11.2020

1 / 5

Award winning author, educator and chef Gail Sokol shares her experience, recipes, tips and tricks in this weekly baking podcast. Chef Sokol specializes in making baking easy and approachable for people of all skill levels.

Visit the podcast's native language site